Відкриття ще одного пункту пропуску на Волині: поляки - за

Відкриття ще одного пункту пропуску на Волині: поляки - за
Волинські та польські владці підписання Договір про наміри щодо відкриття на українсько-польському кордонні пункту пропуску «Адамчуки-Збереже».

14-го вересня голова Шацької районної державної адміністрації Василь Голядинець, начальник відділу інфраструктури департаменту інфраструктури та туризму Волинської облдержадміністрації Віталій Чернець здійснили робочий візит у Влодавський повіт Республіки Польща, - йдеться у повідомленні на сайті Шацької РДА.

Обидві сторони взяли на себе зобов’язання діяти спільно та узгоджено, вживати всіх необхідних заходів у межах своїх компетенцій для відкриття міжнародного пункту пропуску.

Також сторони визначили, що протокол може бути використаний для клопотань та письмових звернень у відповідні органи влади Польщі та України з метою отримання відповідних дозвільних документів та запуску процедури відкриття міжнародного пункту пропуску «Адамчуки-Збереже» відповідно до українського та польського законодавства.

Голова райдержадміністрації Василь Голядинець зазначив, що ця подія для Шацького району є відповідальним і важливим кроком у питанні початку будівництва переходу.

«Сподіваюсь, що спільними зусиллями нам вдасться реалізувати цей проект, який дасть можливість посилити зв’язки між жителями Шацького району і Влодавського повіту та виведе на новий високий рівень туристичний потенціал краю», – додав керівник району.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Відкриття ще одного пункту пропуску на Волині: поляки - за
18 вересень, 2017, 00:11