Повалені дерева, пошкоджені дахи і автомобілі: фото наслідків урагану на Закарпатті

Повалені дерева, пошкоджені дахи і автомобілі: фото наслідків урагану на Закарпатті
Увечері в неділю, 17 вересня, по гірських районах Закарпаття, а після - по деяких районах Чернівецької області пронісся ураган, в результаті чого кілька населених пунктів залишилися без світла, на вулицях міст вітер повалив дерева та пошкодив покрівлі будівель.

Як повідомив на персональному сайті голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль, близько 19:00 по гірських Рахівському та Тячівському районах Закарпаття пронісся ураган.

Шквальні пориви вітру повалили дерева, пошкодили лінії електропередач і покрівлі приватних будинків та соціальних об'єктів.

"Станом на 20:30 практично весь Рахівський район знеструмлений, крім того без світла залишається ряд сіл Тячівщини. В с. Білин (Рахівщина) сильний вітер повністю зніс дахи на трьох приватних будинках і ще на кількох пошкодив. Поблизу Білина дерево впало на залізничний шлях, рух дизельного поїзда Рахів - Івано-Франківськ тимчасово призупинено. У Верхньому Водяному повалене буревієм дерево пошкодило покрівлі лікарні й близько десяти приватних будинків, пошкоджено також дах у лікарні смт Ясіня. У кількох селах дерева перекрили рух автотранспорту", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляє ГСЧС в Закарпатській області, травмованих і постраждалих у результаті цих випадків немає.



Згідно з повідомленнями користувачів у Facebook, в Чернівцях різкий і раптовий шквал вітру, що супроводжувався громом і блискавками, почався близько 20:00 і тривав приблизно півгодини. Вітер повалив десятки дерев і побив автомобілі по всій території Чернівців.

Дерева, що впали, на деякий час заблокували рух на вулиці Галицький шлях. На вулиці Комарова вітер повалив білборд.

У зв'язку з раптовим погіршенням погодних умов керівник патрульної поліції Чернівців Олег Йосипів призвав жителів міста без необхідності не виходити на вулицю.

"Просимо вас бути обачними та обережними. Закликаємо без необхідності не виходити з дому, обмежитися в пересуванні на транспортних засобах і залишати їх в безпечних місцях", - написав він на своїй сторінці в Facebook.

Як повідомляє інтернет-портал BukNews, ураган також пройшов у деяких районах Чернівецької області, зокрема частина райцентру Вижниця поки знеструмлена. Негода вирувала в Заставнівському та Кіцманському районах. Ускладнено рух по Мамаївській трасі в сторону Чернівців.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
17-те це середа? :)
Відповісти
Останні новини
Повалені дерева, пошкоджені дахи і автомобілі: фото наслідків урагану на Закарпатті
18 вересень, 2017, 07:23