Долучіться до благодійності! У Луцьку - концерт-збір коштів на церкву у Волновасі

Долучіться до благодійності! У Луцьку - концерт-збір коштів на церкву у Волновасі
Лучан закликають придбати квитки на благодійний концерт народного артиста України Павла Дворського. Вилучені кошти спрямують на будівництво храму на честь захисників України від агресії Росії.

Дійство відбудеться сьогодні, 18 вересня, у розважальному центрі «Промінь».

Початок о 19:00.

Купити квитки можна у касі «Променя», а також в редакції Інформаційного агентства ВолиньPost. Для замовлення телефонуйте 067 332 39 96.

Редакція нашого видання теж долучилася до доброї справи і придбала два квитки на концерт. Їх в редакцію привіз один з організаторів збору коштів радник голови ОДА Тарас Яковлев. Він нагадав, що народний артист не вперше долучився до збору коштів на зведення святині. Митець раніше надавав гаптовану ікону для благодійного аукціону, який відбувся у липні. Наразі Дворський виступатиме в «Промені», аби знову допомогти добрій справі.

Нагадаємо, загалом на будівництво храму потрібно 5 мільйонів гривень. За зібрані наразі кошти вже встигли зробити повноцінний фундамент на якому продовжать будівництво храму Святого Миколая Чудотворця у Волновасі. Духовно-патріотичний проект з будівництва церкви містами-побратимами Луцьк та Волноваха відбувається вперше в Україні. Гроші можна переказувати на розрахунковий рахунок:

БФ «Волинь-2014», ЄДРПОУ 39374494 на р/р 26004301625739 Філія Волинського обласного управління АТ «Ощадбанк», МФО 303398, ЄДРПОУ банку 09303328


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Долучіться до благодійності! У Луцьку - концерт-збір коштів на церкву у Волновасі
18 вересень, 2017, 16:58