Масова бійка на Рівненщині: одного вбили, інший - в лікарні

Масова бійка на Рівненщині: одного вбили, інший - в лікарні
На Рівненщині внаслідок конфлікту загинув чоловік, а неповнолітній -у лікарні.

До поліції 18 вересня, близько першої ночі надійшло повідомлення працівників "швидкої", що на вулиці села Грабунь констатували смерть чоловіка з вогнепальним пораненням, - інформує ГУНП у Волинській області.

Поліцейські на місці події з’ясували, що 20-річний мешканець села Дроздинь Рокитнівського району напередодні ввечері напідпитку приїхав у село Грабунь до своєї дівчини, де у нього виник конфлікт із місцевими. Унаслідок сутички дісталося присутньому там підлітку, за якого заступився 22-річний житель села Грабунь і завдав у відповідь гостю тілесні ушкодження. Невдоволений такими діями, останній зателефонував своїм знайомим односельчанам, більше десятка яких на мотоциклах приїхали на підмогу в село Грабунь і одразу вирушили до оселі кривдника.

Розлючені молодики почали бити вікна у будинку, тож господар дістав мисливську гладкоствольну рушницю і вистрелив в їхню сторону. Унаслідок пострілу вогнепальне поранення черевної порожнини отримав 23-річний житель села Дроздинь, який стояв осторонь та безпосередньої участі у сутичці не брав. Медики швидкої, які прибули за викликом, лише констатували смерть чоловіка.

Крім того, вранці у відділення травмпункту Рівненської дитячої обласної лікарні з дробовим пораненням ліктя та коліна доставили 17-річного жителя села Дроздинь. Зі слів медиків, загрози його життю немає.

У рамках досудового розслідування, розпочатого за попередньою правовою кваліфікацією частини 1 статті 115 Кримінального кодексу України, поліцейські з’ясовуватимуть усі обставини події.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
добре що кулемета у вікно не виставив...
Відповісти
Останні новини
Масова бійка на Рівненщині: одного вбили, інший - в лікарні
18 вересень, 2017, 15:40