У Луцьку змагались пауерліфтери-ветерани. ФОТО

У Луцьку змагались пауерліфтери-ветерани. ФОТО
У Луцьку триває Чемпіонат України з класичного пауерліфтингу. Сьогодні помірятися силою прийшли спортсмени-ветерани. Не зважаючи на вік, вони піднімали вагу на рівні з молоддю.

Змагання відбулись у понеділок, 18 вересня, у спортивному комплексі Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.

До Луцька приїхали найсильніші українські пауерліфтери, зокрема з Донецької, Вінницької, Закарпатської, Івано-Франківської, Київської та інших областей. Загалом у змаганнях візьмуть участь понад 400 спортсменів. Сьогодні ж змагалися ветерани.







Президент Національної федерації пауерліфтингу України Сіражутдін Базаєв розповів, що за результатами змагань відберуть найсильніших спортсменів, які представлятимуть Україну в європейських та світових турнірах.

«Відбувається Чемпіонат України з класичного пауерліфтингу. Виступають спортсмени всіх вікових категорій. Загальна кількість спортсменів - більше 400 людей. Виступають юніори, дорослі спортсмени-ветерани, а також студенти. Цей чемпіонат є відбірковими змаганнями, і за їх результатами відбирається збірна команда України для участі в чемпіонатах Європи та світу в 2018-му році», - розповів Базаєв Сіражутдін.

«Сьогодні у нас «ветеранський» день. Є така категорія - ветерани, окрема вікова категорія спортсменів. Проте в них немає обмежень у вазі. Правила однакові для всіх. Спортсмени підходять і піднімають можливу для себе вагу», - додав він.













Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.