Руслана Порицька прокоментувала реакцію на не виставу «Мапа ідентичності/Мова ворожнечі»

Руслана Порицька прокоментувала реакцію на не виставу «Мапа ідентичності/Мова ворожнечі»
Організатор «Мандрівного вішака» Руслана Порицька прокоментувала реакцію деяких лучан на не виставу «Мапа ідентичності/Мова ворожнечі».

Нагадаємо, в межах фестивалю кримчанин, режисер Антон Романов презентував не виставу «Мапа ідентичності/Мова ворожнечі», під час якої він попросив глядачів нанести на його тіло слова, які розпалюють ворожнечу. Опісля Романов попрохав глядачів подряпати голкою тіло біля тих слів, щоб люди зрозуміли, що ці слова приносять біль.

Таким чином автор зобразив, що часто люди для ідентифікації на різних рівнях використовують слова ворожнечі та роблять боляче іншим.

Однак найбільше уваги привернуло те, що він був оголеним під час не вистави. Саме це переважно й обговорювали у Facebook. Вистачало й негативних коментарів у бік Антона Романова.

Одна з організаторок фестивалю Руслана Порицька так прокоментувала реакцію людей:

"Моя відповідь сотням шокованих, обурених, агресивних, ненависників, нетерпимих, усім, хто речення не може зліпити без парочки матів, усім, хто не вважає за потрібне вникати в суть, усім хто вважає себе християном лише тому, що носить натільного хрестика й на Пасху традиційно набухується, бо це ж найбільше свято, усім закомплексованим і прихованим та відкритим збоченцям, боягузам і решті усім-усім-усім.

Мені шкода, що ви на тих фото із "Мапи ідентичності/Мови ворожнечі" видивлялися лише чоловічу природу і читали лише заголовки. Мені шкода, що вас там не було і ви не почули про те, як Антон Романов розбирає свою ідентичність (національну, статеву, людську. мистецьку...) і шкода, що ви не почали говорити в цю мить із собою. Можливо, іншим разом у вас все вдастся. можливо ще просто не час. Можливо, ми ще поговоримо.
І ще ЗВЕРНІТЬ УВАГУ - Я ДИВЛЮСЯ АНТОНУ В ОЧІ (на головному фото, - ред.). А ВИ ЧОМУСЬ ВСІ ДИВИЛИСЯ ЛИШЕ НИЖЧЕ ПОЯСА) Висновки?"

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це можна було б зробити і не оголюючись. Але нижче пояса сама дивилася стопудово. Може у ваших церквах це нормально, а куди я їжджу особисто, то там навіть у майці по коридору в готелі не ходять...
Відповісти
Я як людина котра не тікає від реальності і сприймає світ прагматично скажу таке. Коли чоловік оголив пеніс та яйця (прошу оцінити акценти у деталях) то він свідомо це зробив. А щодо "Я ДИВЛЮСЯ АНТОНУ В ОЧІ ...) Висновки?" - то Ви пані Порицька самі закомплексовані!
Щодо "Моя відповідь сотням шокованих" - Ви надто зациклені на власній важливості!
І простий тест-витяг (психіатрія) з одного потоку Вашого звернення до (...обурених, агресивних, ненависників, нетерпимих, усім, хто ...вважає себе християном ... що, носить натільного хрестика ...на Пасху ... набухується ... закомплексованим ... прихованим ... відкритим збоченцям, боягузам ... решті усім-усім-усім.) - Ви глибоко травмована людина з серйозними порушеннями психіки. Перша реакція це заперечення але Вам потрібно обстежити себе бо є дві причини: 1. щось порушує кровообіг; 2. вроджена схильність до садизму, що може бути клінічною ознакою конкретної хвороби.
І мені приємно коли мені дивляться в очі )))) я теж дивлюсь в очі але є країни де дивитися в очі ознака неповаги, у тих країнах прийнято дивитися додолу і тут "холєра-халепа" там висять "пеніс та яйця" інтєлігєнта - "курча-його-мать" аж "баньки кривить" і туж на горизонті вицесофується міжнародний "шкандаль". От як розслинявити таку ситуацію? А ? Порицька?
Відповісти
Останні новини
Руслана Порицька прокоментувала реакцію на не виставу «Мапа ідентичності/Мова ворожнечі»
18 вересень, 2017, 20:34