На Волині в снігу застрягло 8 рейсових автобусів та 9 «швидких допомог»

На Волині в снігу застрягло 8 рейсових автобусів та 9 «швидких допомог»
Протягом суботи і до 12:00 неділі, 16 грудня, у снігових заметах на Волині застрягають легкові автомобілі, рейсові автобуси, вантажівки та швидкі допомоги.

Станом на 12:00 неділі рятувальники витягнули зі снігу 35 транспортних засобів – йдеться у повідомленні Територіального управління МНС України у Волинській області.

З них – 18 легкових автомобілів, 8 рейсових автобусів, 9 автомобілів швидкої допомоги та три вантажних автомобілі.

До заходів з подолання наслідків складних погодних умов залучалося 100 рятувальників та 30 одиниць пожежно-рятувальної техніки.

Аби не утворювалися затори на дорогах, рятувальники розчищають ділянки доріг міста Луцька та його околиць. Для допомоги комунальникам працює бульдозер С-100 та БАТ 2М.

Високопопрохідна техніка МНС працює в усіх районах області, кажуть рятувальники.

Нагадаємо, зі слів директора департаменту ЖКГ міста Луцька Івана Кубіцького, Луцьк від снігу чистить близько 30 одиниць спецтехніки.

Зважаючи на різке погіршення метеоумов, у Територіальному управлінні МНС України у Волинській області радять усім водіям транспортних засобів по можливості утримуватися від поїздок.

Водіям необхідно негайно подбати про заміну автомобільних шин з літніх на зимові, а власникам великогабаритних транспортних засобів подбати про обладнання автомобілів ланцюгами проти ковзання.

За умов обмеженої видимості рятувальники рекомендують обирати помірну швидкість та користуватися освітлювальними приладами

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: негода
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині в снігу застрягло 8 рейсових автобусів та 9 «швидких допомог»
16 грудень, 2012, 14:21