У Луцьку стільки снігу, що мерія просить не їздити на авто

У Луцьку стільки снігу, що мерія просить не їздити на авто
Луцький міський голова Микола Романюк звернувся до лучан з проханням утриматися від виїзду на роботу приватним транспортом.

Про це йдеться у повідомленні Луцької міської ради 16 грудня.

Також водіїв, які все ж пересуватимуться містом на автомобілі, просять не паркуватися на проїжджій частині та тротуарах. Інакше ці машини заважатимуть снігоочисній техніці розчищати вулиці міста.

Нагадаємо, цього ж дня раніше луцький міський голова Микола Романюк звернувся до усіх керівників підприємств, установ та організацій допомогти у розчистці міста: прибрати сніг з тротуарів та вулиць біля приміщень, де вони розташовані.

Через те, що у Луцьку більше доби не припиняється хуртовина, у неділю вранці ряд автобусів не змогли виїхати на свої маршрути.

Через брак снігоочисної техніки деякі райони міста лишаються вкрай складними для автотранспорту.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: негода
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
техніка буде працювати! в 15 годині сьогодні біля міськради стоянку для цих гнилих запроданців депутатів чистило ТРИ !!!! трактора. все для лучан, а в тойже час мєдвєдева і кривий вал у повній жопі.
харош просить, виганяй лінтяїв у неділю і працюйте, а то тільки бюджети ділять і ділянки хапають.
Відповісти
А громадський транспорт ходить?Як б...ть потрапити на роботу,живу недалеко від кінцевоі 26(вишків),за день жодноі маршруткі,а найближча інша зупинка, де є шанс сісти на маршрутку біля к/т Промень???
Відповісти
тому що замість "сонячного" годинника можна було за ці гроші подарувати місту 50 ручних снігоочісних машин. але ніхто про це не думає, бо одні літають, другі службові джипи мають, тай нас мають у дупі.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку стільки снігу, що мерія просить не їздити на авто
16 грудень, 2012, 15:17