Поляка, який возив на Волинь наркотики, судитимуть на батьківщині

Поляка, який возив на Волинь наркотики, судитимуть на батьківщині
Прокуратура Волині передала компетентним органам Республіки Польща кримінальне провадження стосовно поляка-наркоконтрабандиста.

Про це інформує прес-служба відомства.

Прокуратура Волинської області скерувала до компетентних органів Республіки Польща клопотання про передачу кримінального провадження разом з матеріалами досудового розслідування стосовно громадянина Республіки Польща, який ще в грудні 2015 року вчинив контрабанду в Україну особливо небезпечного наркотичного засобу - канабісу, перемістивши його через митний кордон нашої держави з приховуванням від митного контролю.

У листопаді 2016 року на території Республіки Польща цьому громадянину повіомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 305 КК України, за який українське законодавство передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 8 до 10 років з конфіскацією майна.

Поляк свою вину у вчиненні злочину визнав повністю та побажав, щоб його подальше кримінальне переслідування здійснили компетентні органи Республіки Польща.

Таким чином, подальше досудове розслідування у провадженні здійснюватимуть компетентні органи сусідньої держави, а міру покарання згаданому громадянину визначатиме відповідний суд Республіки Польща.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Поляка, який возив на Волинь наркотики, судитимуть на батьківщині
19 вересень, 2017, 13:29