Райцентр Волині оминув «сніговий колапс». ФОТО

Райцентр Волині оминув «сніговий колапс». ФОТО
Вулиці Каменя-Каширського, незважаючи на снігопад, відносно комфортні для пересування.

Снігова заметіль, яка ось уже більш ніж добу не вщухає в області, майже не вплинула на стан доріг в Камені-Каширському, розповів камінь-каширський журналіст Богдан Пташник.

Центральні та більшість периферійних вулиць міста ще зранку прогрейдовані і посипані сумішшю.

Колеса автівок не дають постійно випадаючим новим опадам перемести дороги. Хоча, звичайно, ідеальними проїжджі частини і тротуари назвати складно, однак, як на зимовий період, особливих проблем для відносно безпечного і зручного руху як для пішоходів так і водіїв в Камені-Каширському практично не існує.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 8
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Той автор писав про суботу чи що? В неділю люди ледве двері повідгрібали від снігу, щоб із хати вийти, а магазини залишились без хліба. Машини ж то на одній, то на іншій вулиці витягували трактори. От вам і "особливих проблем для відносно безпечного і зручного руху як для пішоходів так і водіїв в Камені-Каширському практично не існує"...
Відповісти
Що ж ти вчора цього не написав, коли я хліб купував в магазині? Чоловіче, ти щось плутаєш, або Камінь бачив лише по фото. До чого тут двері в хатах -- це проблема приватна. Бери лопату і відкидай, як і усі інші, а не скигли. А в неділю, як, до речі, і сьогодні, і їздити і ходити можна. Я он тільки-но з центру. Виняток, хіба, тротуар по в. Воля. Зрештою, все пізнається в порівнянні. В інших містах таких проблем точно значно більше.
Відповісти
Дуже вигідно написати "приватна проблема" і сфоткати зупинку в центрі КК, яка, певна річ, розчищена. А вулиця Воля - напевно, найдовша з усіх в місті, але незручності її жителів для автора не є аргументом))
Відповісти
Я так бачу, хтось вперто не хоче мене зрозуміти. Я не збираюся співати міській владі чи комунальникам дифірамби. Але назвіть мені хоча б одну зиму за останніх років десять, до якої в Камені підготувалися б краще, як цьогоріч. ЖОДНОЇ! Хіба це погано? Невже було б краще, якби стояв увесь транспорт а по місту не можна було пройти? В чому тоді проблема? Андрій мав би знати, що розчищена не лише зупинка -- усі основні проїжджі частини. До того ж не найгірше. Принаймні, машини юзом не крутяться, як в деякі роки. Хіба не так? Так. Знову -- в чому проблема? Чи, може, Андрій хотів, щоб йому в подвір"ї сніг почистили...
Відповісти
Брєд. Машини на лисих шинах може і совали десь на новостроях. Їхати можна.
Відповісти
Богдан, сьогодні зранку, треба було пройти по вулиці Ковельській ,від центру,де ти бачив почищені тротуари,люди йшли колонами по дорозі наражаючі себе на небезпеку,ну звісно в першу чергу треба чистити біля адмінбудинку і дорогу до гаража мера де стоїть автомобіль мера в музичній школі, а діти які йдуть в школу і так зайдуть.Ввечері тротуари так і не почистили,а сніг тільки з одного місця в інше пересовують.
Відповісти
Зараз пішохідна дорішка по вул.Ковельська розчищена, в принципі критикувати міську владу є за що , але якщо дивитися реально ,як на мою думку ,як чиновника місьої ради ,на тверду трійку, міська рада справилась з чищенням вулиць від снігу..Проблеми дійсно були і вони будуть. Але нвіть під"їзд до багатьох "неосновних" вулиць був вільний від снігу.Перевізники стверджєують що ситуація по місту з проїздом є кращою ніж в інших населених пунктах Волинської області.
Відповісти
І що ми можемо чекати від наших людей, коли їм ліньки почистити від снігу власні подвір`я, а від влади вимагають....Цієї зими як пан Бондар, який мені не дуже подобається як мер міста так і пан Остапук молодці...найкращі в області....Ну а пан Остапук,як керівник райавтодору з таким мізерним фінансуванням завжди на висоті...віддали б у відання автодору дороги міста навели би порядок
Відповісти
Останні новини
Райцентр Волині оминув «сніговий колапс». ФОТО
16 грудень, 2012, 19:06