У Луцьку просять 50 тисяч на фестиваль авторської пісні

У Луцьку просять 50 тисяч на фестиваль авторської пісні
Луцьку міську раду просять виділити з міського бюджету кошти на проведення фестивалю авторської пісні та співаної поезії «Оберіг». З бюджету Волинської обласної ради вже виділили 200 000 гривень на проведення цього заходу.

Про це повідомив депутат Луцької міської ради Богдан Богонос під час засідання постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.

«Відновлення всеукраїнського фестивалю авторської пісні та співаної поезії« Оберіг». Волинська обласна рада затвердила рішення про відновлення цього фестивалю, внесення його до регіональної програми культурних заходів області. На відновлення цього фестивалю виділили 200 000 гривень. Відповідно до їхнього рішення, організатори фестивалю просили у вигляді співфінансування долучитись до проведення даного фестивалю й міську раду. Його планують провести влітку 3-5 листопада цього року», – зазначив Богонос.

«Відповідно до проекту рішення, пропонується внести до переліку культурних заходів міста цей фестиваль. Також внести зміни до рішення міської ради про бюджет міста і виділити співфінансування 50 000 на цей фестиваль. Включити до переліку заходів міської ради на 2018-2012 років», – додав він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
провести влітку 3-5 листопада цього року

листапад давно став літнім?!
Відповісти