На Львівщині люди замерзали в 30-кілометровому заторі. ВІДЕО

На Львівщині люди замерзали в 30-кілометровому заторі. ВІДЕО
У Львівській області склалася надзвичайна ситуація, коли у снігових заметах застрягли сотні автомобілів.

У снігових заметах мерзли пасажири рейсових автобусів та водії приватного транспорту, повідомляє УНІАН.

«Автомобілі стоять у 30-кілометрових заторах, вантажні фури по трасі стоять у 4 – 5 рядів, у снігові замети потрапив маршрутний пасажирський транспорт, а влада до цього часу не забезпечила необхідну техніку, щоб рятували людей, які буквально замерзають у заторах», - заявила народний депутат України, голова Львівської обласної організації ВО «Свобода» Ірина Сех.

Вона також зазначила, що «наразі вживає всіх дій, щоб допомогти людям, які потрапили у сніговий полон на трасі «Київ-Чоп».

Як повідомили очевидці подій з траси «Київ-Чоп», «на автотрасі стоять затори автомобілів довжиною по 15 – 30 кілометрів. На АЗС, які розташовані поблизу, люди розкупили майже всі продукти, продається рекордна кількість гарячих напоїв, власники автомобілів заправляються «під зав’язку». Значно гірше тим, хто застряг посеред траси у полі і далеко від населених пунктів – в автомобілях закінчується пальне, люди замерзають. А спецтехніки по розчищенню траси та працівників відповідних підрозділів, які мали б забезпечити евакуацію дітей та людей, які почуваються погано, а також дати гарячі напої – наразі немає».

Начальник прес-центру ГУ МНС України у Львівській області Павло Василенко розповів: «Ситуація на автодорогах області складна. Снігопад, дощ з льодом утворили на автошляхах крижаний покрив, перетворивши дороги на ковзанки. Через кількакілометрові затори спецтехніка МНС не може поки що ліквідувати затори».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: МНС, стихія
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Львівщині люди замерзали в 30-кілометровому заторі. ВІДЕО
17 грудень, 2012, 09:36