Луцьк відвідали спостерігачі місії ОБСЄ

Луцьк відвідали спостерігачі місії ОБСЄ
Спостерігачі місії ОБСЄ відвідали Управління патрульної поліції у Луцьку.

Про це йдеться на сторінці Патрульна поліція Луцька у Facebook.

Заступник начальника управління Дмитро Хмарук ознайомив гостей з ситуацією, яка нині склалась у Патрульній поліції Луцька.

«Серйозна проблема – це нестача особового складу, через що зменшилась кількість екіпажів, які обслуговують місто. Якщо спочатку патрулювало 15 екіпажів, то нині їх в середньому 4-5. Звісно, є різні причини переходу в інші структури чи звільнень, але люди, разом з тим, мають розуміти, що вони приходили на службу, тож мають самовіддано її нести», - сказав Дмитро Володимирович.

Спостерігачі цікавились гучними затриманнями, резонансними розкриттями та співпрацею з іншими правоохоронними органами й державними установами.

Також запитували про якість технічного обслуговування автомобілів, матеріальне забезпечення управління і наявність пального.

Дмитро Хмарук наголосив, що головне, чого вдалось досягнути за понад півторарічний період служби, - це довіра громадян.

«Ми прийшли служити простим людям, а не обслуговувати чиїсь інтереси, і це найважливіше для розуміння суті реформи», - сказав він.

Також поінформував, що УПП у м. Луцьку перебуває на першій позиції серед інших управлінь за показником відмов від неправомірної вигоди. Протягом служби задокументовано 9 випадків відмови від неправомірної вигоди, у частині випадків вже є рішення судів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.