Лучан навчали, як стати популярним в інтернеті

Лучан навчали, як стати популярним в інтернеті
У Луцьку 20 вересня представники «Інтерньюз-Україна» організували «Європейське кафе» - спілкування за кавою з Денисом Казанським, відомим блогером та журналістом.

Денис розповів про соціальні мережі, як можна залучити читачів на ресурс та поділився з усіма охочими власним досвідом.

Зустріч відбулась у DJ Café Ring, (City park), що на проспекті Волі.
У неформальній атмосфері гість поділився секретами того, як за допомогою соціальних мереж та you-tube каналу поширювати інформацію і доносити свою думку.

На його переконання, головне – це якісний контент, який близький кожному. Інша важлива річ – опинитись у певний час у важливому місці і розпочати онлайн трансляцію, яку можуть переглянути навіть тисячі людей.

На основі конкретних прикладів спікер довів, наскільки важливими є джерела інформації, а також відеоконтент, який сприймається краще і є достунішим та простішим.

Потому відповів на всі запитання від присутніх, яких зібралось понад п’ятдесят.

«З кожним роком Інтернет, соціальні мережі та блоги стають популярнішими, стереотипи змінюються, і це дуже добре. Адже активність людей зростає, кожен прагне висловити свою думку та може самостійно робити вибір. Денис Казанський ще раз нагадав, що суспільство свідомо бере курс на розвиток і прогрес щодо свободи вибору, і цей вибір починається з кожного», - розповіла кураторка проектів соціальної програми «Ми свідомі» Христина Назар.

Довідково.
Денис Казанський прославився як блогер, коли почав писати на платформі ЖЖ під ніком frankensstein. У мережі його впізнавали під портретом-аватаром головного героя фільму жахів "П'ятниця, 13-те", Джейсона. Мішенню Дениса стала Партія регіонів та політика "по-донецьки".

Пізніше Денис Казанський працював журналістом інтернет-видання "Острів", а також був відомим громадським активістом. У листопаді 2014 року, вже після перемоги Майдану, Денис став одним з молодих блогерів, яких запросили працювати в Службі безпеки України. Зараз Казанський продовжує журналістську діяльність у виданні "Український тиждень".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Лучан навчали, як стати популярним в інтернеті
21 вересень, 2017, 18:01