Луцькій фірмі повернули горілку, вилучену на перевірку

Луцькій фірмі повернули горілку, вилучену на перевірку
20 вересня ТЗОВ «Полісся Трейд» повернули всю тимчасово вилучену горілчану продукцію торгової марки «Клуб» полтавського виробника ТОВ «Концерн «Біг-М» на ліцензійний склад підприємства.

З 25-го продукція надійде в реалізацію на обласний споживчий ринок, - повідомив у Fаcebook представник підприємства Сергій Сергійчук.

Нагадаємо, 4 вересня Луцький міськрайонний суд на підставі експертизи Львівського науково-дослідного інституту судових експертиз ухвалив повернути власнику вилучену для перевірки продукції.

«І не треба «істерик та зради», як заявляв Ігор Поліщук, «журналістських розслідувань» Аверсу і Волинських новин під прикриттям бійців Варти порядку і літаючих дронів, грізних звинувачень і криків «ганьба». Продовжуємо працювати, повертати довіру тих клієнтів, які піддалися провокаційній метушні окремих ЗМІ і політиканів. Дякуємо тим, хто був з нами, хто вірив нам», - йдеться в дописі представника.

Нагадаємо, у квітні журналісти ТРК «Аверс» нібито купили на складі ТОВ «Полісся-Трейд» фальсифіковану горілку. Опісля вони декілька днів блокували роботу підприємства та вступали у конфлікти із працівниками. Ці дії Нестерук, його родина, депутати та журналісти характеризували словом «провокація».

Також депутат Луцькради Ігор Поліщук звинуватив співвласника ТОВ «Полісся-Трейд» Петра Нестерука у продажі фальсифікату, несплаті податків та обкраданні бюджету.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Луцькій фірмі повернули горілку, вилучену на перевірку
22 вересень, 2017, 09:35
У Луцьку зросла смертність
22 вересень, 2017, 09:26