Дві луцькі школи та 4 садки «працюють» на приміські села

Дві луцькі школи та 4 садки «працюють» на приміські села
У луцьких школах навчається 2114 дітей з ближніх сіл, ще 576 дітей із довколишніх населених пунктів відвідують міські дитсадки.

Таку статистику під час виконкому 22 вересня озвучив секретар міськради Григорій Пустовіт.

Таким чином він зробив висновки, що 2 луцькі школи та 4 садочки «працюють на села». Натомість із міського бюджету виділяють на це чималі кошти.

Пустовіт додав що 283 сільські дитини оздоровлювалися за міські гроші. Тому секретар пригадав напружену ситуацію із об’єднанням.

«З бюджету ми витрачаємо великі кошти, а нам кажуть «нам і так добре». Може, й добре, але ми будемо вивчати ситуацію і інформувати лучан про реальний стан речей», – зауважив Пустовіт.

Натомість член виконкому Михайло Щур зауважив, що не можна розглядати питання так вузько. Адже 90% батьків, які водять дітей в луцькі навчальні заклади, працюють саме в обласному центрі та , відповідно, сплачують податки саме до міської казни. Тому діти мають право навчатися в місті.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: освіта
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
поясніть різницю, люди працюють всі у луцьку. але проживають у різних місцях. в чому різниця для міськради???
люди які проживають в луцьку щось пратять до місцевого бюджету?
я працюю і чоловік у луцьку, живемо за містом чим я відрізняюся від людини. що працює в луцьку і живе чи орендує житло теж в луцьку?

чи питання в землі?
Відповісти
В Луцьку роздеребанить землю,а тепер хочуть і те що під луцькому підгребсти.
Працюю в Луцьку і відповідно податки сплачуються тут, а прийшлося стати в центр зайнятості то бздить, прописка то не луцька... Почали в міському центрі зайнятості мені мозгі паритися. Алілуя зараз є інтернет і всю законодавчу базу можна промоніторила. Ай, яй яй, а в міському центрі зайнятості так негарно відфудболили ще й розказали що немаю права, очі квадратні зробили.
В нашому селі на вулиці сільський голова багатоквартирні будинки відгрохав то хоч освітлення вулиці провели,так подорожчання ж можна квартири загнати. Нащо мені тепер той Луцьк, в нас самий лутчій сільський голова.
П.с дощ іде а в нас на вулиці бруківку кладуть
Відповісти
Останні новини
Дві луцькі школи та 4 садки «працюють» на приміські села
22 вересень, 2017, 10:17