Світязь та Чорне море: де відпочивали волинські лісівники

Світязь та Чорне море: де відпочивали волинські лісівники
Майже 1000 волинських лісівників оздоровилися коштом профспілкових організацій підприємств.

Про це повідомляє прес-служба Волинського ОУЛМГ.

У 2017 році волинським лісівникам спільними зусиллями вдалося відбудувати відпочинкову базу на озері Світязь. Цьогоріч вона повноцінно працювала – за літній період там оздоровилися 615 працівників галузі, в тому числі – 208 дітей.

Ще до початку відпочинкового сезону було складено відповідний графік, за яким лісогосподарські підприємства і направляли працівників на оздоровлення. Першочергово у ті списки потрапили учасники АТО та їхні родини, багатодітні сім’ї. Перевага надавалася також тим людям, які працюють у галузі десятки років та мають особисті досягнення.

Таким чином побувало на Світязі чимало майстрів лісу, лісничих, бухгалтерів, механіків, інших робітничих професій, пенсіонерів лісової галузі.

Вже рік діє профспілкова програма з оздоровлення працівників лісової галузі та членів їх сімей на Чорному морі. Цього року, крім бази відпочинку «Водник» у м. Залізний порт, гостинно зустрічала лісівників і база відпочинку «Петрове Подвір’я». За 2017 рік оздоровились 299 працівників, в тому числі – 92 дитини.

Також цього року 18 дітей працівників виявили бажання відпочити в літньому таборі «Волинська Січ» на Світязі.

– Оздоровлення працівників лісогосподарських підприємств області та членів їхніх сімей – лише частина великої роботи, яку виконує профспілковий комітет лісівників. Але без перебільшення скажу – чи не найважливіша. Бо тоді люди відчувають турботу про себе, підтримку та, головне, бачать зміст у якісній та сумлінній роботі. Адже кожному із нас дуже важливо, щоб нашу працю гідно оцінювали. Від себе також додам: навряд чи може таким похвалитися будь-яка інша профспілка. Не секрет також, що в цьому – величезна заслуга керівника галузі Олександра Кватирка.

Він визначив такі пріоритети у роботі, поставив на перше місце соціальний захист та рівень заробітних плат працівників і тримає на контролі, як це виконується безпосередньо керівниками підприємств. Благо, що й директори розуміють важливість спільної справи. Особливо хочеться відзначити директорів ДП «Колківське ЛГ» Олександра Чернишина, ДП СЛАП «Камінь-Каширськагроліс» Олександра Грицая, ДП «Поліське ЛГ» Андрія Яцину, ДП «Маневицьке ЛГ» Володимира Радіона, ДП «Турійське ЛГ» Дмитра Войтюка та ДП «Ковельське ЛГ» Володимира Данилюка, – зазначає голова Волинської обласної організації профспілки працівників лісової галузі України Павло Матіюк.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Світязь та Чорне море: де відпочивали волинські лісівники
22 вересень, 2017, 12:25