З’явилися подробиці аварії за участю чотирьох автівок

З’явилися подробиці аварії за участю чотирьох автівок
Учора, 21 вересня, поблизу міста Володимир-Волинський сталася ДТП за участю 4 автомобілів. Внаслідок автопригоди двоє осіб травмовано.

Автопригода трапилася в селі Заріччя близько 21:00 години, - інформує прес-служба волинської поліції.

Водій автомобіля Ford Mondeo, 24-річний мешканець Володимир-Волинського району, не дотримався безпечної швидкості та не врахувавши погодних умов, скоїв зіткнення із вантажівкою «Урал», під керуванням 41-річного ковельчанина. Після чого, «Урал» зіткнувся із Mercedes-Benz, під керуванням 50-річного мешканця Ковеля.

Внаслідок удару Mercedes виїхав на смугу зустрічного руху, де врізався у Volkswagen, за кермом якого перебував 33-річний житель міста Володимир-Волинський.

У результаті ДТП водій Ford Mondeo та його 43-річний пасажир, мешканець Іваничівського району, отримали тілесні ушкодження. Їх госпіталізували до хірургічного та реанімаційного відділень Володимир-Волинської центральної районної лікарні.

За даним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспорт, ним засобом). Триває слідство.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
З’явилися подробиці аварії за участю чотирьох автівок
22 вересень, 2017, 12:31