Лучанин очолив екіпаж українського літака на міжнародному авіашоу

Лучанин очолив екіпаж українського літака на міжнародному авіашоу
Лучанин Максим Заяць очолив екіпаж, який представлятиме українську авіацію на стаціонарній експозиції міжнародного авіашоу «Malta International Airshow – 2017».

Про це повідомляє інформагентство Волинські Новини з посиланням на «ОВАЛ».

На Мальті 23 вересня стартує щорічне престижне міжнародне авіашоу «Malta International Airshow – 2017», яке триватиме до 24 вересня.

Українську авіацію на стаціонарній експозиції авіашоу представлятиме літак-розвідник Ан-30Б з бортовим номером 86 зі складу 15-ї бригади транспортної авіації «Блакитна Стежа» Військово-Повітряних Сил України, яка дислокується в міжнародному аеропорту «Київ – Бориспіль» та його екіпаж.

А командиром екіпажу є наш земляк – лучанин. Це військовий льотчик, командир загону в складі 15-ї бригади транспортної авіації «Блакитна Стежа», учасник бойових дій на сході України, майор Військово-Повітряних Сил України Максим Заяць.

Кілька годин тому Максим на своєму літаку Ан-30Б здійснив безпосадковий переліт з міжнародного аеропорту «Київ – Бориспіль» до міжнародного аеропорту Мальти в містечку Лука та успішну посадку в останньому.

Ось перші кадри проходу Максима над злітно-посадковою смугою міжнародного аеропорту Мальти, його заходу на посадку та зарулювання на стоянку.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ох і Максим Заяць, ох і "Герой"...Трошки прибрехав, трошки прикрасив...м'яко кажучи. Нічого він не очолював, і летів не він, а єкіпаж літака, і не з Борисполя, а з Одеси, і взагалі це був вньго контрольний політ з інструктором...Максим, тобі не соромно перед хлопцями???
Відповісти
Останні новини
Лучанин очолив екіпаж українського літака на міжнародному авіашоу
22 вересень, 2017, 22:18
У Луцьку за день – 11 аварій
22 вересень, 2017, 21:55