Невідомий переказав 100 тисяч євро для порятунку дівчинки

Невідомий переказав 100 тисяч євро для порятунку дівчинки
Невідомий благодійник переказав 100 тисяч євро на операцію, яка може врятувати життя 11-місячної вінничанки Софійки Подковської.

Про це повідомляє 5 канал.

Дівчинці терміново потрібна трансплантація печінки. Рідкісну вроджену патологію у Софійки Подковської виявили, коли їй виповнилося лише два тижні. На операцію погодилася одна з клінік Брюсселя. Утім, ціна трансплантації для батьків виявилася непідйомною - 100 тисяч євро.

Збирати гроші кинулися всі. Одними з перших допомогли вінницькі ветерани АТО, побратими Софійчиного батька.

«У нас 40 мільйонів населення. Звертаємось до вас - по гривні, по дві, по три, по п’ять на ці рахунки, і ми врятуємо життя. Ми рятуємо Україну заради цих дітей. Давайте всі разом врятуємо цю дівчинку Софійку!» - закликав голова ГС «Всеукраїнське об'єднання учасників бойових дій та волонтерів АТО» Анатолій Слівінський.

Одного дня несподівано на рахунок впала життєво необхідна сума.

«Щойно клініка «Сент-Люк» підтвердила, що для Софії поступила сума у 100 000 євро на рахунок від анонімного спонсора! Збір закрито! На 25 вересня у Софії госпіталізація в клініці! Ми вдячні Вам за віру в маленьку та життя!» - написав щасливий батько у себе на Facebook.

Донором печінки стане саме батько дівчинки Руслан Подковський. Про це він розповів телефоном.

«40% лівої сторони печінки і жовчний міхур я віддаю. Я свою кров відправляв у Бельгію, щоб вони там перевірили і пересвідчились, що я точно можу бути донором і звідти прислали підтвердження, що так - я донор», - розповів Руслан Подковський.

Прогнози лікарів для маленької Софійки більш, ніж сприятливі.

«Для дитини чим раніше проводиться оперативне лікування, тим успішніший прогноз, і благоприємний прогноз складає 90%», - каже Наталія Кізлова, завідувач гастроентерологічного відділення Вінницької лікарні імені Пирогова.

Нині Софійка з мамою перебуває на підтримувальній терапії у Львівській клінічній лікарні. Родина готується до рятівної поїздки до Бельгії.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дійсно є ще люди, які здатні на такі поступки.Дай Бог здоров'я дівчинці та тій людині яка їй допомогла.Дуже цікаво було б найти хто це зробив та дійсно подякувати людині.Винести на номінацію Люди Року.Хай своїх героїв знає країна.
Відповісти
Не знаю, хто ти, але дякую тобі, Людино!
Відповісти
Таких людей багато,але у кожного своъ статки,велика подяка вам людино добра!
Відповісти
Останні новини
Невідомий переказав 100 тисяч євро для порятунку дівчинки
23 вересень, 2017, 02:54