Муніципали прозвітували про свою роботу

Муніципали прозвітували про свою роботу
Група швидкого реагування департаменту муніципальної варти Луцької міської ради прозвітувала про виконану роботу з 1 травня.

Про це муніципали написали на своїй сторінці у мережі Facebook.

Відділ «Група швидкого реагування» Департаменту муніципальної варти Луцької міської ради розпочав свою роботу 1 травня поточного року в режимі пілотного проекту.
Як свідчить статистика, з часом це дало прекрасний ефект в рамках взаємовідносин влада-громадяни. Інспектори ГШРу почали оперативно виїжджати на численні звернення лучан, не чекаючи наступного дня чи зручного часу. Мешканці обласного центру зрозуміли, що не залишилися наодинці зі своїми проблемами. Якщо раптом хтось розвів багаття – працівники ГШР миттєво виїхали на виклик чи звернення, хтось припаркував автомобіль на дитячому майданчику – інспектори реагують, хтось знищує зелені насадження – отримує адміністративний протокол.

Даний проект отримав схвальні відгуки у лучан та депутатів Луцької міської ради і 26.07.2017 року рішенням 29-ї сесії в Департаменті Муніципальної варти було створено відділ ГШР.
Нині в штаті ГШРу – 6 працівників(4 інспектори, водій та координатор) які миттєво реагують на звернення громадян та виїжджають на місце виклику. З моменту дзвінка до моменту прибуття минає від 7 до 14 хвилин. Середня тривалість закриття звернення, що надходять до ГШР складає 25-45 хвилин. А це: виїзд, з’ясування та вирішення усіх обставин звернення, а також вжиття необхідних заходів.

За час діяльності даного відділу, було здійснено виїзди на 185 звернень, проведено 160 профілактичних бесід з метою недопущення вчинення адміністративних правопорушень, а на порушників складено 148 адміністративних протоколів.
Єдиною проблемою в роботі відділу є відсутність спеціального автомобіля, який би допоміг ГШРівцям ще ефективніше виконувати покладені на них обов’язки.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хабарники і дармоїди!
Відповісти
Останні новини
Муніципали прозвітували про свою роботу
24 вересень, 2017, 20:10