З дровами і брикетами: волинські лікарні готові до зими

З дровами і брикетами: волинські лікарні готові до зими
Лікувальні заклади Волинської області майже на 100% освоїли кошти, які передбачили цьогоріч на підготовку до опалювального сезону.

Про це під час оперативної наради 25 вересня повідомив начальник управління охорони здоров'я Волинської обласної державної адміністрації Ігор Ващенюк.

Він розповів, що нині на 100% освоєні позабюджетні кошти на це та на понад 90% асигнування із бюджету. Зокрема, для закладів охорони здоров’я заготовили 44% обсягу річного плану вугілля, 66% торфобрикету, 84% дров та 100% тріски.

«Є застереження по Ратнівській лікарні», – зауважив Ващенюк. Наразі не вистачає коштів до кінця опалювального сезону, проте вже на найближчій сесії їх можуть виділити. Проте наразі не вдалося забезпечити обласний тубдиспансер, інфекційну лікарню та госпіталь ветеранів війни автономними джерелами живлення. Ці питання сподіваються вирішити за рахунок бюджетних коштів у наступному році.

Водночас, голова Волинської обласної держадміністрації Володимир Гунчик зауважив, що минулоріч били проблеми в Іваничівській лікарні. Адже під час обстеження тепловізором виявили, що будівля має високий рівень тепловтрат, тому губернатор зазначив, що «гріли повітря». Гунчик запевнив, що на утеплення закладу передбачені кошти.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
З дровами і брикетами: волинські лікарні готові до зими
25 вересень, 2017, 12:20
У Луцьк приїде відомий поет
25 вересень, 2017, 11:56