Донька волинського бійця мріє про папугу

Донька волинського бійця мріє про папугу
На Волині триває реалізація проекту «Діти Небесного Легіону».

Організатори повідомили про ще одну дитину, якій охочі можуть допомогти.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ ПРО ДІТЕЙ НЕБЕСНОГО ЛЕГІОНУ

Невдовзі свій сьомий день народження святкуватиме Іванка. Дівчинка є дочкою Степанова Дмитра Михайловича, який загинув 3 квітня 2015 року в місті Авдіївці Донецької області підірвавшись на міні.

Указом Президента України «за особисту мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі» нагороджений орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня (посмертно) та нагрудним знаком «За оборону Донецького аеропорту» (посмертно).

Іваночка говорить: «Мій татко герой! Він завжди зі мною і оберігає мене з неба, світить зірочкою. Я і досі пам'ятаю пісеньку, яку ми вивчили з татом коли він був живий: «Татко, татуньо ти наший хороший, ти наший рідненький, гарний дорогенький!» Цю пісеньку я співала коли татко був в АТО».

Наша іменинниця навчається у другому класі. Їй до вподоби займатися творчістю: малює, плете браслети із резинок і бісеру. Хист до виготовлення різник цікавинок Іванка перейняла від бабусі, яка вишиває бісером та нитками різні картини та сорочки. Дівчинка ще маленька, але уже обрала для себе майбутню професію – мріє стати лікарем. Також Іванка мріє подорожувати, хоче пізнати свою Батьківщину та побувати закордоном, зокрема у Америці, що правда окрім рідних Карпат ще ніде не була.

Наша іменинниця любить тварин. Їй подобаються слони та змії, але у себе вона хотіла б мати папугу, який розмовляє. Як і більшості дівчаток її віку, Іванці подобаються мультики про принцес. Дівчинка і її друзі збудували хатинку на дереві, де люблять проводити вільний час і гратись, фантазуючи про замки, принцес і лицарів.

Мама дівчинки, Степанова Наталія Олександрівна, працює вчителем у сільській школі. Жінка намагається сама впоратись із труднощами. Життя у селі нелегке і сім’я потребує дров для отоплення будинку взимку, адже газ дорогий.

Іванка, як і кожна дитина, яка втратила батька, потребує підтримки. Волонтери проекту «Діти Небесного Легіону» закликають волинян допомогти влаштувати дитині свято.

Інформація про батька дівчинки є у Книзі пам’яті. Деталі за посиланням.

Інформація для благодійників: день народження Іванни 12 жовтня, їй виповниться 12 років. Розмір одягу 128-134, розмір взуття 31-32.
Омріяний подарунок: папуга, який розмовляє.

Маєте бажання підтримати дитину – переказуйте кошти координатору проекту: картка ПриватБанку: 4149-4978-1590-0321 (Скиба Наталія Миколаївна), зазначаючи, на яку саме дитину адресуєте допомогу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.