У Володимирі в ПриватБанку - щотижневі екскурсії для дітей*

У Володимирі в ПриватБанку - щотижневі екскурсії для дітей*
​ПриватБанк відкриває двері школярам, які хочуть побачити роботу фінансової установи зсередини. У відділеннях банку постійно відбуваються екскурсії для дітей.

Юрбою дітей у відділенні ПриватБанку вже нікого не здивуєш. У рамках освітньої програми ЮніорБанку малечу навчають фінансовій грамотності і показують роботу відділень. Діти можуть відчути себе працівниками банку, навчитися користуватися пристроями та механізмами, вживу побачити, як працюють прилади для рахування та перевірки грошей.

“Екскурсії у відділення банку - це можливість для дітей зрозуміти, як працює фінансова установа та чим займаються працівники ПриватБанку. Можливо, для когось це стане стимулом для вибору майбутньої професії”, - зауважила керівник напрямку “ЮніорБанк” на Волині Наталія Лукасюк.

До слова, екскурсії безкоштовні та відбуваються регулярно. Так, відділення ПриватБанку у Володимирі-Волинському запроваджує щотижневі дитячі дні відкритих дверей по четвергах.

Екскурсії користуються популярністю серед малечі, адже краще один раз побачити, ніж кілька разів почути. Зареєструватися можна на сайті ЮніорБанку або у відділенні ПриватБанку за адресою м. Володимир-Волинський, вул. Ковельська, 71.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Володимирі в ПриватБанку - щотижневі екскурсії для дітей*
27 вересень, 2017, 04:13