Підліток застрелився з батькової рушниці через сварку з дівчиною

Підліток застрелився з батькової рушниці через сварку з дівчиною
В Одеській області виявили тіло неповнолітнього хлопця із вогнепальним пораненням в голову.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за правовою кваліфікацією кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України, – повідомляють у прес-службі поліції Одещини.

Опівночі до Балтського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що в селі Піщана у нежитловому будинку знайдено тіло місцевого юнака з тілесними ушкодженнями. На місце події направили слідчо-оперативна група поліції.

Під час огляду на тілі загиблого виявили вогнепальне поранення підборіддя. Поряд із тілом знаходилась мисливська рушниця. Батько хлопця пояснив, що вказану зброю він зберігав вдома без реєстрації та передбачених законом дозвільних документів.

«За попередніми висновками експертів, юнак скоїв самогубство, – прокоментував подію начальник Балтського ВП Олександр Нємцев. – Встановлено, що в суіцидальних групах хлопець не зареєстрований. За однією з версій, ймовірною причиною смерті стала сварка з дівчиною».

За даним фактом відкрите кримінальне провадження, передбачене ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Підліток застрелився з батькової рушниці через сварку з дівчиною
26 вересень, 2017, 16:19