Волинський свободівець готовий домовлятися з регіоналами і комуністами

Волинський свободівець готовий домовлятися з регіоналами і комуністами
Народний депутат, свободівець Анатолій Вітів (на фото) не впевнений, що нинішній парламент відпрацює усі п’ять років своєї каденції і запевняє, що не боїться позачергових виборів.

Про це він говорив 17 грудня під час прес-конференції у Луцьку.

За його словами, хоч нинішній склад парламенту його не тішить, однак він переконаний: тепер у Верховній Раді буде зовсім інакша ситуація.

«Так, як було раніше в парламенті, тепер вже не буде. У попередньому парламенті діяв закон сили. «Свобода» – за силу закону. Але Партія регіонів за своєю кримінальною звичкою не прийняла наших правил», – каже обранець.

«Нам важливо, щоб Верховна Рада працювала по Конституції, по законах і згідно регламенту. Хтось критикує «Свободу» за радикальні дії. Але перша сесія відбувалася відповідно до регламенту. На першій сесії не приймаються закони, а обираються керівні органи», – пояснює він.

Бійки та застосування фізичної сили у парламенті Анатолій Вітів називає вимушеним кроком опозиції, мовляв інакше на Партію регіонів вплинути неможливо.

«Йде боротьба за Україну, і тому методи, які застосувала «Свобода», адекватні у тій ситуації, яка склалася. Регіонали не чекали такого протистояння, і це їх спантеличило», – впевнений депутат.

Розчарований Анатолій Вітів тим, що чотири депутати з Волині, які на виборах балотувалися як самовисуванці, вже у перших голосуваннях підтримали провладні сили.

«Перші голосування показали хто є хто в Раді. Дванадцять так званих незалежних голосують в унісон з Партією регіонів. Прикро, що серед них є депутати від Волині», – міркує свободівець.

«Якби вони на виборах казали людям, що голосуватимуть за Азарова і Рибака – депутатами б не стали», – впевнений політик.

Тим не менш, Анатолій Вітів у деяких питаннях готовий співпрацювати з усіма нардепами від Волині, незалежно від ідеологічних поглядів. Вітів хоче зібрати усіх обранців із Волині та об’єднатися у питаннях лобіювання інтересів області.

«Якщо ми знайдемо спільну мову, то ці 12 волинських народних депутатів змогли б забезпечити серйозне економічне лоббі для Волині. Я уже мав розмови з Катериною Ващук та Степаном Івахівим. Вони за… Саме тут не має бути політики», – зазначив нардеп і зауважив, що готовий на діалог навіть з ідеологічним ворогом, комуністом Адамом Мартинюком.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 36
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Початок кінця
Відповісти
Діалогу з комуняками не має бути ніякого!!!
Свобода обиралася для того,щоб тих комуняк тут і не було!!!Щоб ними не пахло!!!
А на рах.наших місцевих зрадників-це зовсім ін. питання, та ін. сторона медалі..., це жах..., це реально зрадники, лучан попереджали,та вони повелися..., от нехац тепер знають, що й до чого, краще твже було голосувати за "куплений диплом" аніж за зраду України!!!
Відповісти
Молодець Вiтiв! Менi подобаеця ього погляд! Розмовляти треба з усiма i робити висновки, аде напрямок треба тривати свiй!
Відповісти
удачі вам у досягненні вашої (нашої) мети!
Відповісти
Про що можна говорити з комуняками? А як можна стриматись,щоб Колєсніченку не дати, він же кожного може дістати.
Відповісти
Люди голосували за Свободу не для того, щоб ті лише ганяли комуністів по ВР.
обрані народом - повинні служити народу, а не те, що зараз робиться у нас

Щодо наших депутатів-мажоритарників, то це було лише питання часу і сліпий, той хто не бачив хто стоїть за ними

Пригадується, ще на попередньому скликані ВР під час голосуванні за мовний закон картка Ігоря П. чомусь,десь,якось,при дивних незрозумілих обставинах голосувала "ЗА" його прийняття
Як це сталося і досі не можу зрозуміти.
Відповісти
Як для мене всі ці депутати йшли в верховну раду через доступ до державного корита. Нічого опозиція не зробить з тими монголами. Потрібне відділення Західної України від монголів. А так це все вішання лапші на вуха і закабалення українців. Ще трохи і сліду від незалежної України не залишиться. Як би насправді опозиція боролася за Україну то їх би ті монголи давно би з`їли (приклади з Чорноволом та іншими патріотами). Got mit uns! Sieg mit unsere Waffe! Sieg!
Відповісти
... не треба нічого відділяти!!!!!!!!!!!!!!!
ТРЕБА ОКУПАНТІВ БАТОГАМИ І НОСАКАМИ ПІД СРАКУ ГНАТИ ДО КОРДОНУ, ТАМ НАБИТИ ЇМ МОРДИ, ЗА УСІХ НЕВИННО ЗАГУБЛЕНИХ УКРАЇНЦІВ, І ВЖЕ ПОТІМ, ВИГНАТИ ЗА МЕЖІ УКРАЇНИ...
_______________________________________________________
ГЕТЬ З УКРАЇНИ ВСІХ, ХТО НАС НЕ ПОВАЖАЄ.
!!!!!!!!!ЦЕ НЕ МИ У НИХ - ЦЕ ВОНИ У НАС!!!!!!!!!!!
Відповісти
окромя донбаса и на волины достатьньо пид.. ара...сив!
Відповісти
РОЗДІЛЯЙ І ВОЛОДІЙ - Цим добре користуються ПРдуни.
Відповісти
...половину краденого якщо віддати у общак , отримаєш індульгенцію...
красти дано не всім, тільки тим, кому ПРдуни довіряють...
Відповісти
Нечего изображать из себя "Мыслителя". Побитый молью фашист понимает, что им не победить и начинает искать логово, где можно будет укрыться от "непогоды". "закон-силы", или "СИЛА ЗАКОНУ" -это словоблудие! От перемены мест сущность не изменится. ВСЁ ДЕЛО В СУЩНОСТИ ЗАКОНА И ЗАКОНОДАТЕЛЯХ ! А ОНИ , ЕСЛИ ПРИНЦИПИАЛЬНО РАЗОБРАТЬСЯ , В СВОЁМ БОЛЬШИНСТВЕ -"ЛУЧШИЕ ИЗ ХУДШИХ" ! ИНТЕРЕСЫ ДЕПУТАТОВ ФАШИСТОВ, НАЦИОНАЛ-ДЕМОКРАТОВ , МАРГИНАЛОВ , ПАРТИИ КРУПНОГО КАПИТАЛА И ДАЖЕ КОММУНИСТОВ , СКАТИВШИХСЯ НА ПУТЬ РЕНЕГАТСТВА ,НЕ БУДУТ ОТВЕЧАТЬ ИНТЕРЕСАМ НАРОДА УКРАИНЫ!
Відповісти
Цу слова КАЦАПА.
Відповісти
Ребята,вы скем боретесь? О каком предательмстве разговор?Вы пришли в раду не для того,чтобы драться, а для того,чтобы принять законы,которые улучшат экономику страны и жизнь украинцев.Ваша работа заключаеться в этом, для этого вас и выбрали в раду. А вы устроили бардель. Вам необходимо,вы просто обязаны договариваться между собой, чтобы законы принять. Дятлы!!!
Відповісти
Половину складу "Ради" тіпає від слова ЗАКОН
По Понятіям інша справа.
Відповісти
ЭТО ВСЕ ПУСТЫЕ СЛОВА.В СТРАНЕ ОБРАЗОВАЛАСЬ ЕДНИНАЯ РАКОВАЯ ОПУХОЛЬ СОСТОЯЩАЯ С АДМИНИСТРАЦИИ ПРЕЗИДЕНТА И ПО ВЕРТИКАЛИ ДО РАЙОННЫХ ЦЕНТРОВ, КОТОРАЯ ВКЛЮЧАЕТ В СЕБЯ НЕОТЪЕМЛИМУЮ ЧАСТЬ МЕТАСТАЗОВ: ПРОКУРАТУРЫ, СУДА, МИЛИЦИИ, СБУ, НАЛОГОВОЙ, ТАМОЖНИ, ПОГРАНИЧНИКОВ, КОТОРЫЕ СИДЯТ НА ШЕЕ У НАРОДА И ВЫСАСЫВАТ У НЕГО ПОСЛЕДНЕЕ. НИ ОДИН ПРОСТОЙ ЧЕЛОВЕК В ЭТОЙ БАНДИТСКОЙ И БОГОМ ЗАБЫТОЙ СТРАНЕ НЕ МОЖЕТ НАЙТИ СПРАВЕДЛИВОСТЬ, Т.К. ЗАКОНЫ СОЗДАННЫЕ БАНДИТАМИ - ДЕПУТАТАМИ НАПРАВЛЕНЫ ТОЛЬКО ПРОТИВ НАРОДА, НО НЕ ПРОТИВ ЧИНОВНИКОВ УЗРПИРОВАШИХ ВЛАСТЬ ВО ГЛАВЕ С ЗЕКОМ. ОНИ СОЗДАЮТ ТОЛЬКО ВИДИМОСТЬ БОРЬБЫ С САМИМИ СОБОЮ, В ТО ВРЕМЯ, КАК КАЖДЫЙ ЧИНОВНИК И ПЕРЕЧИСЛЕННЫХ ВЕДОМСТВ УЖЕ ЗАРАБОТАЛ ВЫШКУ. И ТО, ЧТО СУДЬЯМ ОТРЕЗАЮТ ГОЛОВЫ, ЭТО ЗАКОНОМЕРНОСТЬ, КОТОРАЯ ДОЛЖНА НАЙТИ ОТРАЖЕНИЕ НА ВСЕХ СФЕРАХ БАНДИТСКОЙ ВЛАСТИ.
Відповісти
Жаль, видно хороша людина, а закінчить голосуванням разом із Калєснічєнкамі. Гіркій історії України відомі об'єднання політичних протилежностей проти державності України. Державна мова без національної назви вже 21 рік не здатна об'єднати навіть парламент, а свободівці вважають національністю свою територіальну ознаку та громадянство України. Тобто підтримують злодійську заміну національності на територіальну ознаку, яку провели ленінські більшовики.
Відповісти
Цей Галицький ЖОРЖИК,навіть з чортом піде розмовляти,аби покласти щось собі на депозит.Дай бог розпустять ВР ,цей пан можливо піде до нової ради по мажоритарному окрузі?Волинська свобода сьогодні на обласні довибори,напевно ненайде кандидата серед членства,немає організація лідерів.Буде справедливо сказати,що вони є,але неугодні ВІтіву.ТОМУ ВОЛИНЯНИ будьте уважні,а лучани неспокушайтесь на слово СВОБОДА,бо під цим гаслом оберете якого небуть,збоченця,чи закодованого алкаша))))
Відповісти
Про що мова??? Що ви тут роти розкриваєте? ФАШИСТИ Є ФАШИСТИ!!! І цим все сказано. Скільки ви убили наших українців і білорусів, також поляків? Може забули?
Відповісти
Я щось не розумію. Ви - агітатор-комуніст, чи людина, яка ну зовсім не знає історії України? Ну не можна ж бути таким невігласом.
Відповісти
Комуністи є комуністи, вони вбили десятки міліонів людей,
без огляду на їх національність і не тільке в Україні (Китай, Камбоджа... і зараз винищуть народ у північній Кореї).
ПР це колишня комуністична номенклатура у союзі с креміналом.
Сталін, людожер усіх часів і народів,вважав злодіїв (кремінал) соціально близькими до коммуністів. Як бачемо, він був правий. Головний комуністичний ідеолог України Кравчук (до речі, як не абсурно- став Президентом)казав:" Маємо, що маєм." На жаль виходить, який народ така і влада.
Народи Чехії та Прибалтики виявилися розумнішими, Вони унеможливили доступ до влади представнеків,прокляття роду людського комуністів, до влади. Результат вам відомий.
Вони уже вже далеко за обрієм, я не знаю коли ми їх доженемо.
Р.s. Я родом з Донбасу і коли туди навідувася то зустрічав там,інколи, людей які називали мене западинцем,націоналістом і взагалі висловлювали зневагу, тільке тому. що я говорив Українською мовою. Фашистом правда не величали.
Фашисти? Почитайте у інтернеті Доктрину фашизма Беніто Мусоліні і ви будете вражені подібністю цієї ідеології, по суті, ідіології комунітичній.
Відповісти
Само велики фашисти це в минулому комунисти а сьогодни чиновники олигархи и бандити при влади ВОНИ ВИНИЩУЮТЬ СВИЙ НАРОД
Відповісти
Люди добрі, а чи не ПОРА.
Відповісти
Люди,надворі третє тисячоліття!Відкрийте очі на правду!Радянського Союзу вже давно нема,а ви мислите так,ніби щойно з політінформації,яку проводив парторг-комуніст.По-вашому,націоналіст = фашист,бо націоналісти мали якісь домовленості з гітлерівцями чи підтримували їх.Та поцікавтесь бодай трохи,як все відбувалося насправді,подивіться в Інтернеті,поїдьте туди,де відбувалися бойові дії між УПА і НКВД.Тоді будете знати,що ні Гітлер,ні німці ніколи не були фашистами.Це вигадки комуністів.Головою Італійської національної фашистської партії був Беніто Муссоліні,головою Націонал-соціалістичної німецької робітничої партії - Адольф Гітлер.
Відповісти
Комуністи не могли собі дозволити визнати,що вони воювали проти німецьких робітників,які були за соціалізм(якщо судити по назві партії).Краще було гітлерівців назвати страшним словом "фашисти".Тому й старалися ніде не згадувати справжню назву партії,яку очолював Гітлер.Націстом Гітлера можна назвати,бо це скорочена назва(НАЦІонал-соціаліСТИ)(рос.НАЦИСТЫ),але аж ніяк не фашистом(слово"фашизм" походить від латинського FASCI(зв"язка,пучок).Отже,звітси висновок,якщо Гітлер не був фашистом,то й націоналістів,які нібито співпрацювали з гітлерівським ІІІ рейхом,теж нема чого називати фашистами.
Відповісти
Головна мета всіх українців(не виродків хахлів та смердючих байстрюків,що називають себе "расєйськоязічнімі")це повернути Україну,законним господарям,українцям.Це нічого,що прийдеться знищити відвертих українофобів та агентів ворожої маскви,їх не так вже й багато,думаю,мільйонів 3-4.Від знищення купки цих виродків,Україна отримає можливість на відродження.Слава Україні без собачих віродків,найзліших наших ворогів,жидомаскальських паскуд з брудними хахлами!
Відповісти
Обережно, троль!
Відповісти
Хто хто а Вітів набере без гречки,універмагів ... найбільше голосів на Волині. А комуняки це позавчорашній день – гурток Совків. Тримайтеся поки не здохне ця Верховна рада зборисько донецьких оецидивістів. Тай полішуки отримають вигоду від Континіума від нових виборів, рабацяги хлопці заплатять і Палиця збудує нам метро. ДАВАЙ ВИБОРИ!!!!!!!!!
Відповісти
высказывание нациков приписывающим себя к украинцам это и есть фашизм разного рода оскорбления это лай собаки из под воротни а случись что нибудь серьезно заскулишь изавоешь
Відповісти
Цей безграмотний горлопан до цієї пори не вірить що попав до Верховної Ради і дуже боїться перевиборів...то буде домовлятися с ким завгодно аби там утриматися хоть як...
Відповісти
Повага Вітіву за такі слова.Я також думки такої невже отямився депутат.
Відповісти
У Дніпропетовську нещодавно відбулася зустріч з О. Тягнибоком. Зала переповнена різними категоріями населення. Окремі питання вмступу переривалися численними оваціями виборців. Хоч поки, що не помічається сильних ідей-бачення фінансового,економічного,АПК тощо сегментів, хоч є могутні теорії вчених, приміром Сугоняки по банківській сфері,проф, Київськ. Нац, університету Майбороди по енергозбереженню. Страшно бо цієї програми немає і в уряді попєредніка.
Відповісти
Не тратьте марно своїх сил на домовленості з Мартинюком.
Відповісти
заголовок поданий в стилі безхребетної провладної жовтизни. вітів готовий співпрацювати з депутатами волині(комуністами вони зайшли в парламент ,а процесі перемовин- з заячем серцем перетворяться в бютівців
Відповісти
Читаю и удивляюсь. Жизнь не учит ни чему. Мало нас истребяли фашисты и бандеровцы. Допустите их к власти. Дайте им "свободу." Одни уже "керували".
Відповісти
Коли це Вас "истребляли" бандерівці. Може тоді, коли в Криму боївки воювали з німцями, а кожний сьомий севастополець служив німцям, або тоді, коли на Донбасі боївки РАЗОМ з комуністами били німців? Ви б краще поачили СПРАВЖНЮ історію України, а не "Краткий курс ВКП(б).
Відповісти
Останні новини
Волинський свободівець готовий домовлятися з регіоналами і комуністами
18 грудень, 2012, 09:34
У Луцьку зник 23-річний юнак
18 грудень, 2012, 09:05