Нові подробиці пожежі в Одесі, де загинули діти

Нові подробиці пожежі в Одесі, де загинули діти
Під час обшуку в кабінеті директора табору "Вікторія" в сейфі знайдено 18 зарплатних карток, оформлених в одному з одеських банків.

Про це йдеться в рішенні суду, - пише Корреспондент.

Серед документів, знайдених у кабінеті, було 18 банківських карток з пін-кодами, записаними від руки. Майже всі картки, крім однієї, мали термін до 2020 року. Правоохоронці вважають, що знайдені в кабінеті директора речі і документи можуть допомогти слідству.

За інформацією ЗМІ, картка Наталії Янчик, виховательки табору, яка нібито відповідала за пожежну безпеку, теж була в таборі, куди вона здала її при звільненні. Однак заяву дівчини так і не було підписано.

Також слідчі прокуратури Одеської області вважають, що керівництво згорілого дитячого оздоровчого комплексу Вікторія тривалий час намагалося загасити пожежу своїми силами. Про це повідомляє 368.media.

В оприлюдненому рішенні суду прямо вказано, що загоряння розпочалося 15 вересня приблизно о 23:00. Після цього працівники Вікторії намагалися самотужки загасити вогонь. І тільки близько 23:30 працівники повідомили службі 101 про пожежу на території табору. Було втрачено дорогоцінний час, який би дав змогу врятувати всіх дітей.

Нагадаємо, в ніч на 16 вересня в дитячому таборі Вікторія згоріла двоповерхова дерев'яна будівля - загинули три дівчинки.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.