Навчання резервістів на Рівненському полігоні. ВІДЕО

Навчання резервістів на Рівненському полігоні. ВІДЕО
На Рівненському полігоні завершуються навчання серед резервістів другої черги. Наразі вже створена бригада з таких військовослужбовців яка, в разі потреби, зможе виконувати покладені на неї бойові завдання.

Більше трьох тисяч резервістів пройшли бригадно-тактичні навчання та бойове злагодження на Рівненському полігоні у вівторок, 26 вересня.

Під прикриттям авіації резервісти відпрацювали наступ на ворога. Під час «військової операції» задіяли ствольну та реактивну артилерію, танки, БМП та піхоту з стрілецькою зброєю. Пізніше військовослужбовці зайняли оборонні позиції та «відбивали» атаки ворога.



Новостворена бригада справилась із бойовими завданнями.

Головокомандувач Збройних Сил України Віктор Муженко зазначив, що про результат навчань можна говорити тоді, коли вони закінчаться.

ДИВИТИСЯ ФОТО З НАВЧАНЬ

«Це проведення бригадно-тактичних навчань з бойовою стрільбою із новоствореною бригадою, яка укомплектована другим оперативний резервом. Відпрацьовували висування бригади, форсування водної перешкоди, наступ на противника та перехід до оборони. Резервісти другої черги були призвані місяць тому, певний час знаходились в навчальних підрозділах, де опановували свої спеціальності, і вже після цього прибули на Рівненський загальновійськовий полігон і приступили до виконання заходів бойового злагодження», - розповів він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Навчання резервістів на Рівненському полігоні. ВІДЕО
27 вересень, 2017, 14:47