Українка ошукала закоханого в неї іноземця

Українка ошукала закоханого в неї іноземця
Закоханий британець став жертвою аферистки з України, втративши 1 600 фунтів стерлінгів.

40-річний мешканець Едінбургу Колін Орр придбав своїй коханій з Луганська Ользі Марченко авіаквиток, аби вона зі своєю дитиною прилетіла до нього й залишилась в нього жити, - повідомляє СВІТUA з посиланням на theuk.one.

В результаті, українка у визначений час не прилетіла й перестала виходити на зв'язок.

Шотландець познайомився з Ольгою в соцмережах. Вона розповіла йому, що мешкає у Луганську з маленькою донькою. Нещодавно дівчина нібито стала вдовою - вона розповіла, що її чоловік загинув в результаті військовий дій на сході України.

За кілька тижнів їх спілкування переросло у інтимне листування й Орр запропонував українці переїхати до нього в Едінбург.

Він продав свою гітару та ноутбук, передавши на її прохання 1 600 фунтів стерлінгів, яких вона потребувала для організації переїзду з України до Великої Британії. Проте у назначений час українка не вийшла з терміналу аеропорту Едінбургу.

Розгублений Орр телефонував їй та писав листи, проте Ольга Марченко так й не вийшла на зв'язок. В результаті шотландець звернувся до поліції.

Правоохоронці встановили, що паспорт, світлину якого йому надіслала українка, є справжнім документом. Та от власниця цього документу Британський кордон не перетинала. Таким чином, українка просто ввела шотландця в оману й, де-факто, вкрала в нього 1 600 фунтів стерлінгів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Що це за голодранець який ледь 1600 фунтів нашкріб? Бомж англійський? Злидень! :) Ще й гітару продав,а не з зарплати! На що він сподівався утримувати балувану життям лугандонку? Валянок! :)))
Відповісти
Останні новини
Українка ошукала закоханого в неї іноземця
27 вересень, 2017, 15:30