Без призів, але з грамотами: 250 дітей змагалися в луцькому парку. ФОТО

Без призів, але з грамотами: 250 дітей змагалися в луцькому парку. ФОТО
З нагоди Всесвітнього дня туризму у Луцьку відбулись спортивні змагання серед молоді. Більше 250 учасників взяли участь у цих заходах.

Змагання відбулись у середу, 27 вересня, у Центральному парку імені Лесі Українки. Учасники турніру були різні - від школярів до студентів.

Завідуюча інформаційним відділом Волинського обласного центру туризму Ольга Яцюк розповідає, що їхній центр щорічно влаштовує такі спортивні заходи.

«27 вересня ми відзначаємо Всесвітній день туризму. Щорічно Волинський обласний центр туризму, разом із міським центром туризму, для дітей та мололді організовує в парку свято спорту та туризму. Тут облаштовані невеличкі смуги перешкод, легкі, щоб кожна дитина змогла їх подолати. Також тут є дистанції із спортивного орієнтування, де діти здобувають навички орієнтування на місцевості», - розповіла Ольга Яцюк

«Сьогодні у нас понад 250 учасників на змаганнях. Це діти не лише з Луцька, але й з області. На початку року центр туризму проводить набір в свої гуртки. Ми маємо свої філії в районах та містах області. Тож діток в нас вистачає. Вони завжди приходять на заходи, що ми організовуємо. Але діти, які просо гуляють з батьками в парку, при бажанні також можуть долучитись», - додала вона.










До слова, переможців спортивних змагань нагородять грамотами. На призи у центру немає коштів.

«Раніше, коли в нас було краще фінансування, то ми роздавали шоколадки, солодкі призи. А зараз дипломи та грамоти обласного центру туризму», - розповіла Ольга Яцюк.



















Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Без призів, але з грамотами: 250 дітей змагалися в луцькому парку. ФОТО
27 вересень, 2017, 18:31