У Києві горіла лабораторія університету

У Києві горіла лабораторія університету
У будівлі столичного Університету харчових технологій надвечір середи, 27 вересня, сталася пожежа. Виш розташований у середмісті Києва – на вулиці Володимирській.

Близько 19:00 зайнялося на восьмому поверсі будівлі – там вигорів кабінет хімічної лабораторії, але вже за годину вогонь загасили, - передає 5 канал.

«Дуже швидко виник дим. Чорний – їдкий дим, але заняття майже закінчилися. Остання пара закінчилася і студенти - там кілька людей і кілька співробітників - залишили приміщення», - розповіла викладач Національного університету харчових технологій Галина Ашмаріна.

Врятувати вдалося 69-річного професора, який перебував поверхом вище від осередку займання і не встиг залишити будівлю. Після огляду медиків його відвезли додому, госпіталізації він не потребував.

«На момент прибуття перших підрозділів - з вікна восьмого поверху, як ви можете бачити, було відкрите полум'я, була загроза розповсюдження вогню на дев'ятий поверх. За попередньою інформацією, це була хімічна лабораторія. Було врятовано професора даного університету 1948 року народження», - розповів Олександр Єлісєєв, помічник начальника зміни Оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС Києва.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: пожежа
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.