Син волинського бійця мріє про годинник

Син волинського бійця мріє про годинник
На Волині триває реалізація проекту «Діти Небесного Легіону».

Організатори повідомили про ще одну дитину, якій охочі можуть допомогти.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ ПРО ДІТЕЙ НЕБЕСНОГО ЛЕГІОНУ

Невдовзі свій день народження святкуватиме Сергій, який мріє про годинник. Батько іменинника Цигикал Олексій Миколайович був військовослужбовцем 14-тої окремої механізованої бригади, командиром бригадної артилерійської групи. Дивізіон реактивних систем залпового вогню “Смерч” під його керівництвом брав участь у ліквідації терористів та десятків одиниць бойової техніки, ворожих укріплень, складів озброєння та військового майна. Олексій тричі зазнавав поранень у боях, а смертельні поранення довелось отримати у автомобільній пригоді, коли повертались з військовими на полігон, на трасі Городище-Рівне-Старокостянтинів.

Помер підполковник Олексій Цигикал у лікарні м.Рівне від отриманих травм 16 квітня 2015 року.

Невдовзі Сергію виповниться вже сімнадцять. Хлопець навчається на Вінниччині на 3-му курсі у Немирівському коледжі будівництва та архітектури за спеціальністю “Будівництво та експлуатація будівель і споруд”.

Усі мрії Сергія пов’язані з професією, яку він для себе обрав. “Мені подобається ця професія, і я бачу себе в ній, тому я наполегливо вчусь, намагаючись зрозуміти і запам’ятати усе, що нам розказують і показують”, – каже хлопець.

Найбільшим авторитетом ще з дитинства для Сергія був його батько, який умів робити все сам. Звісно, раніше він мав ще й порадника в особі тата, навіть з зони АТО батько постійно телефонував та підказував, що і як робити – тоді все у нього виходило.

Про свою маму Цигикал Ірину Анатоліївну син говорить, що вона прекрасна чарівниця, яка старається зробити для нього усе. Окрім роботи вона встигає виступати у театрі, відвідувати спортзал, а зимовими вечорами ще й вишиває прекрасні роботи в етностилі.

“Від батьків ми отримуємо життя. Вони вчать нас людських правил, вкладають у наші вуста добрі слова. Так є, так і було в Україні завжди. Слово старших у родині є законом”, – так говорить іменинник про своїх родичів.

На даний момент необхідними речами та взуттям хлопець забезпечений.
Сергій, як і кожна дитина, яка втратила батька, потребує підтримки.

Волонтери проекту «Діти Небесного Легіону» закликають волинян допомогти влаштувати дитині свято.

Інфоормація для благодійників:

"Цигикал Сергій Олексійович - 17 років (08.10.2000).
Ріст: 193. Розмір взуття: 43.
Омріяний подарунок: наручний годинник (модель надамо у приват).
Адреса для листування та привітання – є (надамо у приват).

Ми цінуємо будь-яку допомогу, сприяння та розголос для здійснення мрії дітей Небесного Легіону у цей складний для їхніх сімей час. Маєте бажання підтримати дітей – переказуйте кошти нашому координатору даного проекту Natali Skyba (Приватбанк: 4149-4978-1590-0321 Скиба Наталія Миколаївна), зазначаючи, на яку саме дитину адресуєте! Це допоможе скластись по частинам на якусь нормальну річ. Також можна до нас присилати вже готові (придбані) подарунки, аби ми у зазначений час могли тій дитині святково їх вручити, до якої прихильне саме ваше серце! Буде класно, якщо ви бажатимете ще й долучитися до поїздки та безпосереднього привітання дитини разом з нами!", - йдеться в дописі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Син волинського бійця мріє про годинник
28 вересень, 2017, 10:44