У мами чотирьох дітей у Луцьку народилася ще й трійня

У мами чотирьох дітей у Луцьку народилася ще й трійня
У Луцькому клінічному пологовому будинку на світ з’явилася друга цьогоріч трійня на Волині.

17 грудня відразу трьома донечками поповнилася сім’я Сидорчуків із села Башлики Ківерцівського району, пише газета Волинь-нова.

Нагадаємо, у лютому перша на Волині трійня з’явилася у подружжя Швораків із Ковеля: народилися хлопчик і дві дівчинки.

Як розповів головний спеціаліст із акушерства і гінекології обласного управління охорони здоров’я Роман Савка, 27-річна Тетяна Сидорчук знала, що виношує трьох діток і відповідально готувалася до пологів. Майбутня мама знаходилася під пильним наглядом лікарів, її завчасу госпіталізували. І ось учора за допомогою кесаревого розтину на світ з’явилося троє дівчаток вагою 2100, 1920 і 2160 грамів. Операція пройшла успішно, дітки здорові.

«У дім Сидорчуків уже чотири рази прилітав лелека, подружжя досі мало двох синочків і двох донечок. Тепер молода жінка не просто зробила серйозну заявку на звання «Мати-героїня», їй і у щоденних буднях доведеться проявляти потрійну працездатність, терпіння і любов», - пише видання.

До речі, головний акушер-гінеколог області принагідно наголосив, що в зв’язку з несприятливими погодними умовами — заметілями, сніговими заметами — управління охорони здоров’я облдержадміністрації поширило наказ про те, щоб жінок із доношеною вагітністю завчасу доставляти в стаціонари районних лікарень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: діти
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У мами чотирьох дітей у Луцьку народилася ще й трійня
18 грудень, 2012, 13:11