Волинський боєць зняв кліп, де співає реп

Волинський боєць зняв кліп, де співає реп
Доброволець на псевдо «Абдула» Микола Габдулхаков (Svojak) з села Вітоніж Рожищенського району зняв кліп, де співає реп.

Микола служив у складі Добровольчої української армії. Наразі він пише патріотичні вірші й читає реп, - пише Район.Рожище.

Кліп, який співає виконавець має назву "1 з 93%". Як каже сам автор, зробили все, від написання тексту і до монтажу за три дні.

«Це мікстейп, тобто музика не моя, слова писав на базі свого батальйону, записував теж сам тут же, а знімав і монтував побратим Bogdan Orlyk. Я просто знав, що маю це зробити», - коментує Микола.

Зауважимо, що нещодавно головний психіатр Міноборони, начальник клініки психіатрії Головного військового клінічного госпіталю полковник Олег Друзь на «комітеті з питань охорони здоров'я» заявив, що 93 % учасників АТО є потенційною загрозою для суспільства і потребують лікування.

Учасники війни на Донбасі не забарились із своєю відповіддю і масово почали постити свої думки щодо цього висловлювання позначаючи їх хештегом #1_з_93. Але Микола каже, що його «реп-посилання відноситься до всіх громадян, хто думає, що ті хто пройшли шлях війни «якісь не такі».



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинський боєць зняв кліп, де співає реп
29 вересень, 2017, 11:10