Захоплення в полон луцьких поліцейських: подробиці

Захоплення в полон луцьких поліцейських: подробиці
З’явилися подробиці інциденту, під час якого двоє лучан, погрожуючи зброєю, взяли в заручники співробітників поліції

Інцидент стався 28 вересня близько 11 години в будинку на вулиці Огієнка в обласному центрі, - інформує прес-служба волинської поліції.

Співробітники Управління захисту економіки у Волинській області прибули на вказану адресу з ухвалою суду на обшук житла та іншого володіння.

Винаймачі квартири, громадяни віком 30 та 25 років, погрожуючи зброєю не дозволили поліцейським провести обшук у приміщенні квартири та змусили їх покинути житло та під’їзд будинку.

Згодом, після приїзду адвоката, правоохоронці провели санкціонований обшук під час якого, зокрема, вилучили бурштин, станки для його обробки, комп’ютер, мобільні телефони, набої та гроші.

Окрім цього, поліцейські також вилучили карабін та пістолет травматичної дії «ФОРТ-12 РМ», якими лучани погрожували правоохоронцям.

«За цим фактом слідчі волинської поліції розпочали кримінальні провадження за ч. 1 ст. 349 (захоплення представника влади або працівника правоохоронного органу як заручника) ч. 3 ст. 342 (опір представникові влади, працівникові правоохоронного органу) та ч. 1 ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Зловмисників затримали в порядку статті 208 КПК України.

Нині вирішується питання щодо оголошення їм підозри в інкримінованих злочинах та обрання міри запобіжного заходу», – повідомив Петро Шпига, начальник ГУНП у Волинській області.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цікаво, яка кількість таких справ, доходить до суду?
Відповісти
Останні новини
Захоплення в полон луцьких поліцейських: подробиці
29 вересень, 2017, 11:21