Волинянин пропонував хабар слідчому, щоб «відмазати» родичку від «криміналу»

Волинянин пропонував хабар слідчому, щоб «відмазати» родичку від «криміналу»
Правопорушник за уникнення кримінальної відповідальності його родички пропонував слідчому Луцького відділу поліції неправомірну вигоду

Учора, 28 вересня, співробітники слідчого управління ГУНП у Волинській області спільно із працівниками Волинського управління департаменту внутрішньої безпеки НПУ за сприяння керівництва Луцького відділу поліції під час надання неправомірної вигоди слідчому затримали 54-річного волинянина.

Правопорушник за уникнення кримінальної відповідальності його родички пропонував слідчому Луцького відділу поліції неправомірну вигоду в розмірі 2,7 тис. грн. і 100 дол. США. Зловмисника викрили.

Йому оголосили про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 369 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу», - зазначив начальник головного управління Національної поліції у Волинській області Петро Шпига.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років. Проводиться досудове розслідування.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мабуть мало запропонував....
Відповісти
Останні новини
Волинянин пропонував хабар слідчому, щоб «відмазати» родичку від «криміналу»
29 вересень, 2017, 11:34