На Волині утилізують понад 3 тонни м’яса

На Волині утилізують понад 3 тонни м’яса
У Ратнівському районі утилізують 2850 кілограмів контрабандної м’ясної продукції.

Про це стало відомо під час засідання районної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Ратнівській райдержадміністрації, - інформує прес-служба Ратнівської РДА.

Як повідомив перший заступник голови райдержадміністрації Євген Савлук, 26 вересня прикордонники ВПС «Доманове» поблизу села Жиричі в автомобілі, котрим керував житель сусіднього району, виявили м’ясопродукцію, яку водій мав намір незаконно перемістити через державний кордон до Республіки Білорусь.

Під час огляду місця події та вилучення транспортного засобу працівники поліції виявили 63 мішки із полімерного матеріалу із м’ясом вагою 2850 кг без супроводжуючих документів. За цим фактом здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого статею 277 КК України.

Відтак, начальник Ратнівського ВП ГУНП у Волинській області Володимир Канонік ініціював засідання районної надзвичайної протиепізоотичної комісії при райдержадміністрації з метою вирішення подальшого перебування вилученої м’ясної продукції.

В.о. начальника головного управління Держпроспоживслужби в Ратнівському районі Михайло Приступа, який був присутній при огляді затриманої м’ясної продукції повідомив: «Під час огляду м’ясних туш, встановлено, що вони є невідомого походження та без супровідних документів, що несе загрозу при реалізації такої продукції та подальшого споживання».

Голова райдержадміністрації Андрій Харлампович звернувся до членів комісії, наголосивши: «Ми повинні наводити лад з контрабандною діяльністю. Чітко розуміємо, що це не перша спроба переправити м’ясну продукцію без належних документів за кордон. Сьогодні спільно з прикордонниками, правоохоронними органами, влада повинна висловити позицію проти контрабандистів та їх діяльності».

Очільник району запропонував членам комісії прийняти рішення про утилізацію вилученої м’ясної продукції.

Після обговорення члени комісії прийняли рішення: зобов’язати Ратнівський ВП ГУНП у Волинській області утилізувати м’ясну продукцію.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині утилізують понад 3 тонни м’яса
29 вересень, 2017, 15:34