Відкрите тренування з кікбоксингу в Луцьку: як це було. ФОТО

Відкрите тренування з кікбоксингу в Луцьку: як це було. ФОТО
Луцькі спортсмени провели контрольне тренування перед виїздом на Чемпіонат України у Броварах.

Десять юніорів, за підтримки Луцької міської ради, налаштовані дати гідний бій, повернутися чемпіонами та заслужити місце у збірній команді України, аби виступати на міжнародній арені, - пише Інформаційне агентство Волинські новини.

Тренування відбулося в клубі «Естет» 28 вересня.

Заступник директора департаменту сім'ї, молоді та спорту Луцької міської ради Андрій Розтока каже, що не відгукнутися в міській раді не могли, адже Федерація кікбоксингу та професійного боксу Луцька знана та результативна, а тут ще й ішлося про підтримку дітей.

«Міська федерація звернулася до нас із проханням підтримати спортсменів з поїздкою на Чемпіонат України. Звісно, посеред бюджетного року це було важко, але таки вдалося виділити 60 тисяч гривень для підготовки спорстменів та їхньої поїздки на змагання. Оскільки наша держава має високий рейтинг, її чекають і на міжнародній арені на змаганнях Кубку Європи та Кубку Світу», - розповів Андрій Розтока.



Зі слів старшого тренера Анатолія Кобеля, на змагання їдуть 10 спортсменів-юніорів.

«Сьогодні заключне тернування перед поїздкою і в 22:00 спортсмени виїжджають з Луцька в місто Бровари. Завтра на них чекає реєстрація, зважування. А вже бої будуть у суботу та неділю. І взагалі, щороку десь зо шість наших спортсменів стають чемпіонами. Тому надіємося на перемогу й цього разу. Більше того, приємною несподіванкою стало те, що міська влада нас підтримала, відгукнулася на звернення. Раніше такого не було. Тому ми плідно готувалися й тепер спортсмени у хорошій формі», - каже тренер.

Зауважимо, що в клубі «Естет» займаються близько 150 спортсменів, приходять сюди діти зі всією сім'єю.

Зокрема лучанка Тетяна Іксанова віддала на тернування шістьох своїх дітей, з яких одна дівчинка.

«Мої старші два сини займаються спортом вже 5-ий рік. І приємно те, що це їхнє бажання. Дивлячись на них і інші двоє захотіли. А дочка займалася бальними танцями, потім прийшла до братів на тренування подивитися, їй так сподобалося, що відтоді почала теж сюди ходити. Має вже спортивні здобутки, зокрема друге місце на чемпіонаті серед школярок. Я пишаюся своїми дітьми», - ділиться враженнями жінка.

Та додає, що спорт гартує їх як дружню сім’ю, виховує повагу один до одного, розвиває почуття відповідальності за ближнього.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: спорт
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Відкрите тренування з кікбоксингу в Луцьку: як це було. ФОТО
29 вересень, 2017, 17:29