На ліквідацію луцької книгарні з бюджету дадуть 300 тисяч

На ліквідацію луцької книгарні  з бюджету дадуть 300 тисяч
Для проведення процедури ліквідації луцької книгарні «Планета» із обласного бюджету пропонують виділити 300 тисяч гривень.

Про це повідомили у прес-службі Волинської облради.

У травні облрада прийняла рішення реорганізувати торгово-виробниче підприємство «Планета» шляхом приєднання до комунального підприємства «Освіта».

На сьогодні створено ліквідаційну комісію, яку очолює директор КП «Освіта» Оксана Грінченко. Для вирішення процедруних моментів для діючої комунальної книгарні було виділено 100 тисяч гривень із обласного бюджету. Між тим, зі слів Грінченко, цих коштів не вистачає, аби вирішити всі питання з реорганізацією «Планети».

Зокрема заборгованість по зарплаті перед працівниками підприємства, що реорганізовується, становить 130 тисяч гривень. Крім того, книгарня мусить сплатити 50 тисяч гривень за компослуги та погасити 129 тисяч гривень кредиторської заборгованості.

Інформацію взяли до уваги члени бюджетної комісії та рекомендували відділу з питань управління об`єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області та землями комунальної власності виконавчого апарату обласної ради підготувати проект внесення відповідних змін до програми підтримки обласних комунальних підприємств.

Департаменту фінансів ОДА рекомендовано при формуванні проекту рішення внесення змін до обласного бюджету передбачити видатки для в сумі 310 тисяч гривень погашення боргів "Планети".


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ви що зовсім зійшли з розуму? Ще один генделик з ригаловкою відкриєте на бідьше у вас розуму не має і не буде, Бог не дав. Пора збирати підписи про повну ліквідацію міської ради це якесь кубло кремінальне.
Відповісти
З такими грошима її розширювати в не ліквідовувати можна
Відповісти
Скоро побачимо прізвище Бариги мудака нового генделика який усе це затіяв.
Відповісти
Останні новини
На ліквідацію луцької книгарні з бюджету дадуть 300 тисяч
29 вересень, 2017, 22:01