Відомий американський ветеран зустрінеться з українськими бійцями

Відомий американський ветеран зустрінеться з українськими бійцями
Відомий американський ветеран Шайло Гарріс та його дружина-психолог Джеймі Панізза-Кімболл готуються до приїзду в Україну.

Нагода поспілкуватися з ними буде наступного тижня, - інформують організатори.

Готується ціла низка заходів та зустрічей. 6 жовтня о 18:15 усіх охочих запрошують на відкритий захід "Зустріч з ветераном Армії США Шайло Гаррісом та Джеймі ПК".

Крім того, відбудуться закриті зустрічі винятково з ветеранами, психологами/фахівцями з посттраватичного стресового розладу та родинами ветеранів. Ці заходи будуть закритими для преси та відвідувачів широкого загалу.

"Ми дуже сподіваємося на розуміння з вашого боку. Дуже важливо надати можливість українським героям відкрито поспілкуватися та обговорити труднощі, переживання та шрами, які залишила війна у вузькому колі", - йдеться у повідомленні.

Дізнатися більше про зустріч для фахівців та волонтерів, які працюють з потерпілими від ПТСР можна за посиланням.

Про зустріч Шайло Гарріса з ветеранами читайте тут.

Про неформальну зустріч для сімей ветеранів більше інформації тут.

Шайло та Джеймі поділяться своїми історіями, розкажуть про процес відновлення учасників бойових дій, про повернення до мирного життя та про те, чому ветерани потребують допомоги та підтримки суспільства.

Всі заходи відбудуться у місті Києві за адресою: вул. Миколи Пимоненка 6, Американський дім.

Коротко про Шайло Гарріса

19 лютого 2007 року під час патрулювання службове авто Гарріса підірвалося на саморобній вибухівці. Водій отримав поранення, а троє побратимів Гарріса загинули. Шайло вижив, але був важко поранений. 35 % його тіла було уражено опіками 3-го ступеня. Унаслідок глибоких опіків він втратив вуха, кінчик носа та три пальці. Також під час вибуху він зламав ключицю та 7-й хребець.

Через важкий характер поранень Шайло провів у штучно викликаній комі 48 діб і майже три роки відновлювався. Під час курсу інтенсивної терапії став першим солдатом, який взяв участь у передовому дослідженні регенерації за допомогою стовбурових клітин для відновлення пальців. Шайло переніс більше 75 операцій. Також Шайло боровся із посттравматичним синдромом.

У 2014 році видавництво "Baker Books" опублікувало його книгу "Сталева воля: моя подорож крізь пекло, аби стати тією людиною, якою я мав стати". У 2017 році Видавництво "Брайт Стар Паблішинг" переклало та опублікувало цю книгу в Україні.

Коротко про Джеймі Панізза-Кімболл

Росла Джеймі з трьома братами, батьки були розлучені, і поруч завжди було багато родичів. Оскільки вона була найстаршою, на неї лягла відповідальність за молодших братів, від неї вимагалося бути самостійною та непохитною на шляху до успіху.

Джеймі була першою у родині, хто пішла у коледж. Здобутий ступінь бакалавра з освіти та математики допоміг розвивати кар’єру вчителя та тренера, пізніше вона отримала диплом магістра з психології та освіти менеджерів середньої ланки.

За свою кар'єру Джеймі пропрацювала вчителем, тренером, шкільним психологом, адміністратором школи та старшим інспектором шкільного округу. Вона також стала ліцензованим професійним психологом і продовжила свою роботу, спрямовану на захист та підтримку тих, хто цього потребує.

Сьогодні Джеймі любляча мама двох усиновлених дітей, піклується про свого коханого, Шайло Гарріса, пораненого ветерана.

Джеймі та Шайло подорожують по США та за кордоном, розповідають про свій життєвий досвід та про те, як вони долають труднощі, досягають успіху та знаходять любов.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Відомий американський ветеран зустрінеться з українськими бійцями
01 жовтень, 2017, 02:35