Як луцькі «легіонери» перемагали на турнірі з ММА

Як луцькі «легіонери» перемагали на турнірі з ММА
Бійці луцького клубу бойових мистецтв «Легіон» здобули перемоги на Міжнародному турнірі із змішаних єдиноборств серед аматорів та професіоналів PRIDE, який відбувся у ТРЦ "ПортСity" за підтримки Благодійного фонду Степана Івахіва "Патріоти Волині".

30-го вересня у Луцьку відбувся Міжнародний турнір зі змішаних єдиноборств серед аматорів та професіоналів PRIDE. До обласного центру Волині приїхало орієнтовно півсотні спортсменів з п’яти країн світу. Бої відбувалися за правилами ММА, - повідомляють на сайті Клубу бойових мистецтв «Легіон».

Юний боєць Турковець Андрій зійшовся у поєдинку з спортсменом із Азербайджану та продемонстрував неабияку волю до перемоги.

У категорії 60 кг легіонеру Радюку Вадиму протистояв боєць клубу «ГЕПАРД» Микола Бажура із міста Тульчин. Бій закінчився перемогою легіонера.

Переможцем у поєдинку (категорія 61 кг) став Васильчук Дмитро із клубу «ЛЕГІОН». Його суперником був боєць з Азербайджану Е. Хаджизаде.

У поєдинку з азербайджанцем А. Расулзаде спробував кулаки на міцність Лихач Артур. Вже на 1 хвилині 40 секунді другого раунду технічним нокаутом легіонер здобув перемогу над суперником.

Блискавичною перемогою успіх вищеназваних спортсменів закріпив президент клубу «ЛЕГІОН» Артур Столярук. У категорії 66 кг він зійшовся у поєдинку з бійцем клубу «СІЧ» Ігором Куцьким із міста Вінниця. Столярук вже на 46 секунді першого раунду здобув перемогу удушливим прийомом

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
о тітушки з Варти порядку
Відповісти
нікого з наших немає, в нас всі кремезні,
Відповісти