У «ПортCity» визначали найкращих бійців

У «ПортCity» визначали найкращих бійців
В торгово-розважальному центрі «ПортCity» 30 вересня на арені розваг «GeneratorCity» відбувся турнір зі змішаних єдиноборств PRIDE. П’ять країн світу представили своїх найсильніших бійців у різних вагових категоріях.

ТРЦ «ПортCity» вкотре підтримує заходи, які популяризують здоровий спосіб життя та пропагують спорт. Саме тому престижні міжнародні змагання відбулися на найбільшій арені розваг в області «GeneratorCity».

Традиційно організатор міжнародного турніру зі змішаних єдиноборств – Волинський регіональний Клуб бойових мистецтв PRIDE під керівництвом Олександра Кулакова. Змагання відбулися під патронатом Благодійного фонду Степана Івахіва «Патріоти Волині».

Захід мав дві частини – змагання на татамі (бої у меншій ваговій категорії). Глядачі з захватом дивилися на молодших учасників турніру, які вправлялися в бойовій майстерності не гірше за дорослих колег-спортсменів. Друга ж частина – бої в октагоні. Саме вони тримали в напруженні усіх гостей турніру, адже дуже часто до останнього ніхто не знав, яке ж буде рішення судді. До слова, змагання відбувалися за правилами ММА.

Варто зазначити, що у перервах між змаганнями відбувалися й показові виступи з бойового гопака, художньої гімнастики, показ моделей, які демонстрували етнічний одяг та багато іншого

«Ми завжди підтримуємо заходи, які популяризують здоровий спосіб життя, та допомагаємо організаціям, котрі намагаються забрати дітей з вулиць», – зазначив директор Благодійного фонду Степана Івахіва «Патріоти Волині» Денис П’ятигорець під час відкриття змагань.

У свою чергу головний організатор змагань Олександр Кулаков зауважив, що він гордий приймати змагання такого рівня у Луцьку. Він запевнив, що й надалі організовуватиме такі престижні змагання, аби спортсмени мали можливість показати свою майстерність та довести, що вони кращі у своїй категорії.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У «ПортCity» визначали найкращих бійців
02 жовтень, 2017, 08:57