У селі Світязь просять землю 48 атовців із Запоріжжя

У селі Світязь просять землю 48 атовців із Запоріжжя
У селі Світязь до сільської ради надійшло 48 листів-заяв від атовців Запорізької області, які просять для себе землю.

28 вересня під головуванням Миколи Цвида, Світязького сільського голови, відбулася чергова сесія сільської ради, - Район.Шацьк.

На засіданні депутати затвердили містобудівну та землевпорядну документації, розглянули заяви щодо виділення земельних ділянок від місцевих жителів та іногородніх, затвердили стартову ціну на аукціон продажу права оренди земельної ділянки в селі Світязь та озера Линовець.

Микола Цвид ознайомив депутатів із листом, в якому Волинська обласна держадміністрація просить сприяння у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо виділення земельних ділянок за межами населеного пункту у власність 48-ми атовцям, членам благодійного фонду «Український корпус «Захист нації» (м. Запоріжжя) на території Світязької сільської ради.

Обранці громади разом із сільським головою обговорили це питання і прийняли рішення відмовити запоріжцям у виділенні їм землі в Світязі.

"Генеральний план Світязької сільської ради вичерпав свої можливості, а ті межі, що ми напрацювали, прокуратура скасувала. До того ж у нас до 20 місцевих атовців не забезпечені земельними ділянками. Маємо, передусім, подбати про своїх, – зазначив Микола Васильович.

Бажаєте дізнаватися головні новини міста першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також слідкувати за нашим сайтом можна у Twitter та Google+.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а нема ))) ха ха ха
задовбали олені
Відповісти
Пацани нас надурили....
Відповісти
А клімат їи підійде?
Відповісти
Останні новини
У селі Світязь просять землю 48 атовців із Запоріжжя
02 жовтень, 2017, 13:32