На Волині з траси злетіла вантажівка

На Волині з траси злетіла вантажівка
У Волинській області з дороги з’їхав вантажний автомобіль.

Відео аварії 2 жовтня на своїй сторінці у Facebook оприлюднив Ігор Куліков.

Фура злетіла зі шляху на автошляху Ковель-Любомль, на відрізку дороги, неподалік від якого розташовані села Миляновичі та Тупали.

Натомість волинські рятувальники повідомляють про аварію легковика та вантажівки, яка трапилася біля села Миляновичі Турійського району.


Бажаєте дізнаватися головні новини міста першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також слідкувати за нашим сайтом можна у Twitter та Google+.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДТП, аварія
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Насправді фура злетіла не сама собою а в наслідок зіткнення з мерседесом на польських номерах бачили як мерс вилетів на зустрічку на шаленій швидкості вчора приблизно в 22:00 вечорі. за кермом була ковельчанка, яку відразу забрала швидка, зараз вона знаходиться у важкому стані
Відповісти
Дивно чому всі підрят викладають неправдиву інформацію у соц. мережах...Насправді фура не сама злетіла з дороги, а внаслідок зіткнення з мерседесом на польських номерах, який вилетів на шаленій швидкості на зустрічку, був обгін, це сталось вчора десь приблизно в десять вечора, бачили що за кермом була ковельчанка, водій фури відразу викликав швидку і її забрали в тяжкому стані...
Відповісти