Волинян закликають допомогти лікарні продуктами

Волинян закликають допомогти лікарні продуктами
У Рожищі закликають приносити городину, аби допомогти місцевій лікарні.

Про це повідомляють у прес-службі мерії.

Про проблему харчування пацієнтів, які перебувають на лікуванні в Рожищенській ЦРЛ, говорив на бюджетній комісії міської ради заступник головного лікаря, депутат Олександр Моргун.

У зв’язку з критичною ситуацією, яка склалась з фінансуванням центральної районної лікарні, він звернувся до усіх присутніх з проханням надати допомогу – овочі для харчування хворих, які перебувають на стаціонарному лікуванні.

«Усіх небайдужих жителів Рожища та району прошу долучитися до доброї справи збору продуктів городництва: картоплі, буряка червоного, цибулі, моркви для потреб їдальні Рожищенської районної лікарні. Розумію, що зараз багато людей будуть говорити про піар. Тому пропоную всім підтримати таку акцію та «пропіаритися» разом. Думаю, ніхто не збідніє, якщо виділить з власного урожаю дві-три сітки картоплі. Зрештою, ми всі час від часу користуємося послугами лікарні», – закликав громаду міський голова В’ячеслав Поліщук.

«Отож, якщо ви хочете долучитися до акції «Допоможи лікарні овочами», звертайтеся до завідувачки складом ЦРЛ за тел. (068) 010-66-93 (Наталія), або доставляйте овочі безпосередньо до їдальні, яка знаходиться на території лікарні (за Приймальним відділенням) за адресою: м. Рожище, вулиця Шилакадзе, 19», - йдеться в повідомленні.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також стежити за нашим сайтом можна у Twitter та Google+.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинян закликають допомогти лікарні продуктами
02 жовтень, 2017, 17:11