Волиняни, сплачуючи комуналку, можуть економити час і гроші*

Волиняни, сплачуючи комуналку, можуть економити час і гроші*
У сучасному ритмі життя людям ніколи стояти у чергах. Клієнти ПриватБанку можуть зекономити час за допомогою системи безготівкових розрахунків.

Щомісячна оплата за комунальні послуги - стрес не тільки для гаманця, але й для платника, який повинен вистояти в черзі до каси. ПриватБанк пропонує низку можливостей для клієнтів, як не тільки уникнути зайвих витрат часу, але й заощадити на комісії.

Комунальні послуги можна оплатити у будь-якому терміналі самообслуговування ПриватБанку. Це швидко і не потребує зняття готівки.

Окрім того, сплатити за комуналку можна у банкоматах. Для цього потрібно авторизуватися за допомогою картки та увійти в меню «Мої платежі», вибрати у списку шаблонів платежів клієнта необхідний платіж, ввести суму та підтвердити оплату. Щоб створити новий шаблон, досить зробити хоча б один платіж у Приват24, терміналі самообслуговування або касі відділення ПриватБанку.

Інтернет-банк Приват24 - чи не найзручніший спосіб здійснення комунальних платежів для людей із завантаженим графіком. Усі оплати можна зробити просто зі свого смартфону чи комп’ютера з будь-якої точки світу.

Лучани ж віднедавна мають ще одну зручну можливість оплачувати комунальні послуги - за допомогою QR-коду. Все, що для цього потрібно - це смартфон зі встановленим додатком Приват24. До слова, комісія за такий платіж становить всього одну гривню. Працівники ПриватБанку ознайомлюють клієнтів з новою технологією та навчають здійснювати оплати за допомогою QR-коду. До речі, відсканувати код потрібно тільки один раз: всі платежі збережуться у шаблонах і здійснювати їх можна буде у будь-який зручний час.

«Безготівкові платежі за комуналку - це не тільки швидко, але й зручно. Їх можна здійснити навіть у вихідні дні у зонах самообслуговування ПриватБанку, які працюють цілодобово 365 днів на рік, або ж зі свого комп’ютера чи смартфону, навіть не виходячи з дому», - зазначив керівник Бізнесу платежів і переказів Північно-Західного регіонального управління ПриватБанку Олександр Нерук.

До речі, при оплаті комунальних послуг у касі за допомогою пенсійних карт комісія відсутня. Для пенсіонерів у банку діє пільговий режим обслуговування, якщо клієнти роблять платежі картами, а не готівкою.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волиняни, сплачуючи комуналку, можуть економити час і гроші*
03 жовтень, 2017, 04:15