Через скруту волинським атовцям надали допомогу на понад 400 тисяч

Через скруту волинським атовцям надали допомогу на понад 400 тисяч
Волинським атовцям та членам їхніх родин, які опинилися у складних життєвих обставинах, виділили із бюджету допомогу обсягом понад 426 тисяч гривень.

Про це повідомили у прес-службі облради.

ОДА прозвітувала про надану допомогу учасникам АТО та членам їхніх родин. На Волині протягом 2015-2017 років діє регіональна програма підтримки учасників антитерористичної операції та членів їх сімей.

В ОДА підтримали пропозицію громадських організацій родин загиблих атовців та передбачили у Регіональній програмі підтримки учасників АТО та членів їх сімей на 2017 організацію відпочинку в комунальних санаторно-курортних закладах для сімей загиблих учасників антитерористичної операції та сімей загиблих учасників Революції Гідності. В обласному бюджеті для цієї мети передбачено 600 тисяч гривень.

У 2 волинських санаторіях цього року відпочили 89 членів сімей загиблих учасників АТО.

Крім цього, заходами Регіональної цільової програми соціального захисту населення області на 2015-2018 роки для надання матеріальної допомоги громадянам, в тому числі учасникам антитерористичної операції, які опинились у складних життєвих обставинах та на лікування передбачено 3 мільйони гривень. Відповідно до звернень громадян у 2017 році надано допомогу 276 учасникам АТО та їх сім’ям на загальну суму 426,5 тисячі гривень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
це ще не довго буде...
Відповісти
Останні новини
Через скруту волинським атовцям надали допомогу на понад 400 тисяч
03 жовтень, 2017, 08:00