На Волині судили п'яного молодика, який розтрощив автівку

На Волині судили п'яного молодика, який розтрощив автівку
У Ковелі судили студента, який вкрав і розбив автомобіль.

Пригода трапилася в ніч з 2 на 3 травня цього року, - пише Район.Ковель.

Перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, 18-річний ковельчанин, студент із селища Луків, незаконно заволодів у Ковелі на вулиці Грушевського автомобілем Nissan Silvia.

Але далеко на краденій іномарці не проїхав, так як не впорався із керуванням, з’їхав у кювет і врізався у придорожнє дерево.

Сам крадій особливо не постраждав, а його товариш, який був у салоні, внаслідок ДТП отримав закриту черепно-мозкову травму та інші тілесні ушкодження середнього ступеня тяжкості.

Поліцією було відкрито кримінальне провадження у вчиненні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 289, ч. 1 ст. 286 КК України.

Допитаний в судовому засіданні обвинувачений розповів, що вночі підійшов до автомобіля, який виявився відчинений, завів його двигун за допомогою викрутки. На цій машині наздогнав свого друга та запропонував йому прокататись.

Як саме відбулась аварія не пам’ятає, оскільки був п’яний, а від удару «відключився». Коли отямився, витягнув з машини потерпілого, який був без свідомості. Після цього до них підійшли сторонні люди, які викликали «швидку допомогу» та працівників поліції.

Ковельський міськрайонний суд визначив молодику покарання у виді обмеження волі на 3 роки 6 місяців без позбавлення права керування транспортними засобами, але звільнив його від відбування призначеного покарання, якщо протягом півтора року не вчинить нового злочину. Він також має сплатити 6283,94 гривень заподіяної майнової шкоди, 3500 гривень моральної шкоди та процесуальні витрати по справі в сумі 880,40 гривень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині судили п'яного молодика, який розтрощив автівку
03 жовтень, 2017, 11:35