Лучанин, який виготовляв амфетамін, відбувся іспитовим строком

Лучанин, який виготовляв амфетамін, відбувся іспитовим строком
Лучанина засудили за виготовлення психотропних речовин в особливо великих розмірах.

Встановлено, що 30-річним лучанин, дізнавшись про хімічну формулу психотропної речовини, обіг якої обмежено, вирішив самостійно її виготовити, - інформує пресс-служба прокуратури Волинської області.

Реалізовуючи свій злочинний намір, він підшукав приміщення на окраїні міста, у якому розмістив хімічний посуд, прекурсори, інші речовини та розпочав проведення хімічних реакцій синтезу для виготовлення амфетаміну.

Отриману психотропну речовину зберігав у цьому ж приміщенні, доки його в лютому поточного року в ході санкціонованого обшуку не вилучили працівники поліції. Також ними вилучено і вогнепальну зброю – перероблений стартовий пістолет марки «STALKER».

Луцький міськрайонний суд визнав чоловіка винним у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 ст.311, ч.1 ст.313, ч.1 ст.317, ч.3 ст.309, ч.1 ст.263 КК України, та призначив йому покарання у виді 5 років позбавлення волі.

Однак, врахувавши пом’якшуючі обставини, звільнив останнього від відбування призначеного покарання з іспитовим строком 3 роки.

Прокуратура вважає таке покарання занадто м’яким та оскаржує вирок суду у зв’язку з невідповідністю призначеного покарання ступеню тяжкості кримінальних правопорушень.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Лучанин, який виготовляв амфетамін, відбувся іспитовим строком
03 жовтень, 2017, 12:58