Жителі луцького будинку провели 5 днів без тепла

Жителі луцького будинку провели 5 днів без тепла
Мешканцям одного з під'їздів будинку на вулиці Кравчука,7 довелося чекати 5 днів, щоб комунальники забезпечили їхні оселі теплом.

Зі слів мешканки багатоповерхівки Анастасії, тепло в оселі пропало 6 днів тому, 13 грудня, повідомили Волинські Новини.

«Точно холодно в нашому під'їзді. В сусідів батареї холодні і на третьому, і на першому поверхах теж. А в мене маленька дитина, і я не знаю, що робити, бо нікому нема діла до нас», - сказала жінка.

Коли вона спробувала поскаржитися в ЖЕК №8, який обслуговує будівлю, їй сказали, що батареї в багатоповерхівці - гарячі. А в її помешканні немає тепла, бо не працює система, яка зациклює рух гарячої води, яку ще називають «обраткою».

В комунальній установі «ВН» цю інформацію підтвердили та додали, що проблемою повинні займатися фахівці з ДКП «Луцьктепло».

Натомість в підприємстві «ВН» повідомили, що проблему вирішено.

Зі слів заступника директора «Луцьктепла» Дмитра Дубняка, проблема з теплопостачання виникла, бо через багатоповерхівку проходить мережа, якою опалення «йде» в сусідню школу. Тому коли в навчальному закладі вирішили «додати тепла», то воно зникло в мешканців будинку на Кравчука, 7.

«Ввечері 17 грудня ми пустили тепло в домівки лучан», - додав посадовець.

Лучанка Анастасія, яка власне й звернулася в редакцію, підтвердила цю інформацію, хоча й висловила подивування щодо того, що комунальники витратили аж 5 днів на вирішення проблеми.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Жителі луцького будинку провели 5 днів без тепла
19 грудень, 2012, 11:05